Ремаркета за транспорт на животни

BETIMAX R

Безопасен транспорт за Вашите животни!Едноосно ремарке ⇒ Дължина: 5 м ⇒ 6 м


Основни точки
BETIMAX R и RDS са проектирани със същото шаси като база. Предлага се с дължина от 5 или 6 метра и само с една ос, BETIMAX R има задна товарна рампа и фиксиран теглич. Корпусът с височина 210 см е изцяло боядисан, а подът е непързалящ се. Рампата е стандартно оборудвана с две връщащи пружини за лесно повдигане.

Рампа за товарене/разтоварване
BETIMAX R е снабден с рампа за товарене/разтоварване с много ограничен ъгъл, за да се избегнат колкото е възможно повече рискове, както за добитъка, така и за водача. По същия начин стъпалата за достъп до рампата и между рампата и тялото са ограничени до височина от само няколко сантиметра. Благодарение на обработената дървесина за по-дълъг живот и ламелите с ограничена височина, добитъкът избягва подхлъзване и спъване. Рама от поцинкована стомана поддържа цялото превозно средство и осигурява стабилна и твърда товарна платформа. Рампата е стандартно оборудвана с две връщащи пружини за лесно повдигане. Опционално се предлага и хидравличен цилиндър за повдигане без усилие.

Монококова конструкция
Огромните стрингери на шасито (180 х 100 мм) и 4 мм дебели странични стени образуват плътно монококово тяло.

Двойна задна врата
Задната врата с две независими гладки крила с интегрално отваряне предлага проход, по-широк от тялото, за да се избегнат стеснения и наранявания на животните.

Лесен за почистване непързалящ се под
Подът, изработен от противоплъзгаща карирана плоча, има счупени ъгли в подножието на страничните стени, за да улесни почистването. И накрая, с уплътнение, което до 100% отговаря на действащото законодателство, той е снабден с повдигнати ръбове при страничната порта и задната врата.
Тип Брой животни Размери (Д х Ш х В) Дължина на пода 
R5000S 7/8 5,00 x 2,23 x 2,10 11,10
R6000S 8/10 6,00 x 2,23 x 2,10 13,40
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!