Приложения в различните индустрии

Биогаз инсталации

Специалистите в силажирането на царевица

Товарачите Weidemann са широко разпространени в селското стопанство - а през последните няколко години и в системи за биогаз. Ако една машина е вече част от машинния Ви парк, естествено ще искате да извлечете пълния ѝ потенциал. С правилните работни инструменти, работата в биогаз инсталациите не е проблем.


Структурата и функционирането на системите за биогаз вече са добре разпределени благодарение на насърчаването на възобновяемите енергии - за много фермери това е добър източник на доходи наред с основния селскостопански фокус на дейността.

Мощен челен товарач или телескопичен товарач може да се използва брилянтно при инсталирането на системи за биогаз. Ежедневното пълнене на системата и екстракцията в силозите за царевица се извършват без усилие от машина с подходящия размер. Машините могат да се използват и като мултифункционален инструмент при почистване на стационарни силозни системи, за транспортиране на брезенти и пълнежни материали, както и за други работи по поддръжка.


Някои от приложенията на товарачите Weidemann в биогаз инсталациите:

Уплътнение на силажаУплътнение на силажа

Добре уплътненото напластяване е важна характеристика на качеството за складиране на силажа. Работното тегло и мощността на товарачите Weidemann играят решаваща роля за това. С вилицата за зелени продукти с голяма работна ширина тази операция може да се извърши равномерно.


Отстраняване на твърди материалиОтстраняване на твърди материали

За отстраняването на твърди материали и силаж, височината на повдигане, стабилността и радиусът на завъртане са от решаващо значение. С богатата гама товарачи на Weidemann, различни по размери биогаз инсталации могат да работят с правилната машина.


Системи за пълненеСистеми за пълнене

Пълненето е сред задачите на биогаз инсталациите, която се повтаря няколко пъти на ден. В зависимост от размера на товарача, Weidemann разполага с няколко различни кофи и граби, които са най-подходящи за ефективното пълнене на системите.


Отлична маневреностОтлична маневреност

Прецизната работа до сантиметър по стените на силоза е едно от предизвикателствата на биогаз инсталациите. За да можете да се движите настрани с машината, когато  правите това, нашият телескопичен товарач е оборудван с "рачешко" управление.


Транспортни дейностиТранспортни дейности

Всички неща, които изискват т
транспортиране в инсталация за биогаз, могат да бъдат преместени с товарачите Weidemann. С правилните работни инструменти, като палетни вилици, различни кофи и грапи, можете сигурно да държите и повдигате товари за транспортиране.


ПочистванеПочистване

Машините Weidemann могат да бъдат оборудвани с различни инструменти за метене, уред за почистване под високо налягане и четки за почистване на всякакви замърсявания. Плевелите могат да бъдат отстранени механично с четката за плевели. В резултат на това можете винаги да поддържате собствеността и производствената си система чисти.

Поддръжка на теренаПоддръжка на терена

За косене на зелени площи се препоръчва товарача Weidemann да е оборудван с роторна косачкамулчермулчер с контейнер или косачка. По същия начин за подрязване на живи плетове, храсти и дървета се предлагат палцови косачкирезачки за дърва и косачки с дискове.


Зимни работни дейностиЗимни работни дейности

В зависимост от модела, товарачите Weidemann могат да бъдат оборудвани с различни дъски за снягмалък или голям разпръсквач и снегорини. Така Вие ще получите ценна подкрепа по време на зимните Ви работни дейности по почистване на обекта от сняг и лед.


Други дейностиДруги дейности

Често чуваме клиентите ни да казват: "Weidemann е незаменим в нашата дейност!" И това е вярно: много от възникващите работни задачи се поддържат перфектно от нашите многофункционални работни инструменти. Можете да ги изпитате сами.
Видео галерия:
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!