Cargo система JOSKIN

CARGO2 ШасиДвуосно или триосно шаси ⇒ Дължина: 6 м ⇒ 7,1 м


Основни точки
Шасито CARGO2 е предназначено за потребители, които търсят професионално, икономично, универсално решение, което може да се използва до 365 дни в годината. Независимо дали е на път, като транспортно средство или на полето, CARGO2 с Vacu-CARGO, Ferti-SPACE2, Ferti-SPACE2 HORIZON и DRAKKAR правят цялата инвестиция печеливша през цялата година и се възползват максимално от гъвкавостта, предоставена от тази концепция. Предлага се във версии с двойна и тройна ос, това шаси с хидравлично окачване Ви предоставя всеки ден решение за Вашите селскостопански работи при възможно най-добрия комфорт!

Независимо шаси
Независимото шаси (250 х 100 х 10 мм) с ширина 900 мм отговаря на европейското законодателство по отношение на сертифициране, дори и с гуми с широк диаметър. Това предотвратява уплътняването на почвата и осигурява лекота на сцепление, независимо от използваното тяло. Шасито CARGO2, независимо дали е в конфигурация с двойна ос (CARGO2 TSM 6.0) или с тройна ос (CARGO2 TRM 7.1), е оборудвано стандартно с "Twist-Lock" система. Тази система гарантира не само правилно обезопасена машина CARGO2, но и смяна на тялото за рекордно време! Всъщност само с няколко движения можете да промените конфигурацията си от Vacu-CARGO на DRAKKAR-CARGO и т.н.

Ходова част
Всички шасита от гамата CARGO2 са оборудвани с ходова част Hydro-Tandem/Tridem с хидравлично окачване (просвет от +/- 24 см), което гарантира отлична стабилност на хълмове, 100% равномерно разпределение на натоварването и перфектно адаптиране към терена. Накратко: решението за шофиране без проблеми! CARGO2 TRM 7.1 (Tridem) също е стандартно оборудван с двойна самоуправляваща се система (първа и последна ос) и с предна повдигаща се ос за ограничаване на износването на гумите, когато шофирате с празно тяло. CARGO2 TSM 6.0 се предлага стандартно със задна свободно управляваща ос с широк ъгъл на завиване за максимална пъргавина.

Теглич и окачване
Шасито CARGO2 е стандартно оборудвано с тесен теглич с форма на стрела за максимален ъгъл на завиване преди контакт с колелата на трактора. Тегличът на CARGO2 е специално проектиран да засили характеристиките на компактна машина. Освен това е стандартно оборудван с хидропневматично окачване. Следователно комфортът е приоритет за Joskin!

Проектирани за бърза смяна
За да се гарантира бърза смяна на тялото, шасито CARGO2 е оборудвано стандартно не само с Twist-Lock система, но и с push-pull хидравлични съединители. По този начин само за няколко минути имате възможност да смените тялото. Всяко тяло се доставя със собствена отделна контролна кутия, която може лесно да бъде свързана към контролната кутия на шасито. Практично и компактно решение!
 
Тип Дължина (м) Максимален диаметър на гумите (мм) Размер на спирачките (мм) Брой оси
CARGOTSM 6,00 1500 420 х 180 2 бр.
CARGOTRM 7,10 1500 420 х 180 3 бр.
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!