Консумативи за доене и хигиена

Чорапи за доене DeLaval Clover™

Чорапи за доене ДеЛавал Clover™
Основни предимства
  • По-добро здраве на вимето
  • Пълен контакт и сцепление
  • Пълно издояване
Уникалният патентован дизайн на DeLaval Clover ™ с линейна форма и осигурява здрав, но лек захват на цицката по време на цикъла на доене, както и нежен масаж и комфорт на животното. Покритието на DeLaval Clover ™ спомага за подобряване на здравето на вимето, като осигурява леко облекчение на кожата. Пълният контакт и отличното захващане на чорапите не позволяват изплъзване, и водят до бързо и пълно издояване на млякото. 
Подобно на всички чорапи за доене на DeLaval,  Clover ™ са проектирани да осигурят възможно най-висока производителност. Проучванията показват, че с DeLaval Clover ™ се издоява по-бързо млякото и се постигат се по-високи добиви,.

    

DeLaval CloverTM имат две уплътнения и правят пълен контакт по цялата дължина на цицката, гарантирайки високопродуктивно доене!

Освен това осигурява безпроблемно и бързо доене, което прави чорапите за доене DeLaval Clover ™ идеален избор за всеки млекопроизводител. Те осигуряват стабилен вакуум, в резултат на това се подобрява здравето на вимето и се намаляват случаите на мастит.
Патентованата серия DeLaval Clover ™ намалява субклиничния мастит с 12%, което означава намаляване на разходите за лечение.
Направено проучване от университета Киел (Германия) показва, че през тестовия период е имало 12% намаление на субклиничния мастит на избрано стадо в Германия, където са използвани доилните чорапи DeLaval Clover ™.

Можете да разгледате онлайн каталога ни с доилни чорапи от ТУК
Брошура доилни чорапи DeLaval Clover 460 Kb (pdf) свали
Technical data

Видове модели:
DeLaval Clover™ liner SR 10mm DeLaval Clover™ liner 20M
DeLaval Clover™ liner SR 12mm DeLaval Clover™ liner 20S-ST
DeLaval Clover™ liner R 10mm DeLaval CloverTM liner 20M-EX 
DeLaval Clover™ liner NC  
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!