Cargo система JOSKIN

DRAKKAR-CARGO2

Мултифункционално ремарке!Капацитет: 27 м3 ⇒ 41 м3


Основни точки
Считани за мултиталант в гамата на Joskin, DRAKKAR и DRAKKAR-CARGO2 са многофункционални ремаркета за транспортиране на много различни видове материали: силаж, зърно, цвекло, картофи и др. Благодарение на тяхното уникална и много бърза система за разтоварване, с херметична транспортна лента и движеща се предна стена, материалът не се поврежда, а тялото е напълно стабилно по време на употреба. Ниското им тегло се дължи на синтетичните странични стени (UV устойчив материал), което позволява транспортиране на максимален полезен товар.

Проектирани за бърза смяна
За да се гарантира бърза смяна на тялото, шасито CARGO2 е оборудвано стандартно не само с Twist-Lock система, но и с push-pull хидравлични съединители. По този начин само за няколко минути имате възможност да смените тялото. Всяко тяло се доставя със собствена отделна контролна кутия, която може лесно да бъде свързана към контролната кутия на шасито. Практично и компактно решение!

Регулируеми стойки
Зоните за съхранение на машини варират и не винаги са идеално равни. Това е причината 4-те стойки за съхранение на тялото DRAKKAR-CARGO2 да са регулируеми.

Голяма задна врата
Ремаркето се разтоварва лесно и без блокиране, благодарение на значителния просвет (40 см) на задната врата (управляван от два двойно действащи тарана) над тялото. Заключващо устройство на хидравличния таран гарантира, че вратата е перфектно затворена и избягва всяко неочаквано отваряне по време на транспортиране. Сензор "стоп" на вратата позволява на конвейерната лента да започне да се движи само когато вратата е напълно отворена. В някои ситуации е възможно да оставите вратата затворена, за да се изпразни през стандартните улеи за зърно (3 улея за зърно от 60 х 27 см) или само леко да я отворите. За тази цел в задната част на превозното средство има две контролни кутии, които постепенно карат транспортната лента да се движи напред или назад. Дебел уплътнител с индустриално качество е монтиран около гърба на Drakkar, за да осигури перфектна плътност.

Универсално широко тяло
DRAKKAR-CARGO2 имат индустриална херметична конвейерна лента, която придвижва материала по време на разтоварване. Тази транспортна лента с високо съпротивление е навита върху цилиндър, задвижван от два хидравлични двигателя в задната част на конусното тяло на ремаркето (+4 см отпред). По време на разтоварването предната стена, заедно с конвейерната лента, се движи назад, за да прибута материала, без да го компресира. В края на операцията може да има ефект на натискане, което води до компактни и твърди купчини, при необходимост. Прозрачната плоча от перспекс (дебелина 10 мм) на предната стена осигурява отлична видимост при товарене и разтоварване. Подът и стената възстановяват първоначалните си позиции благодарение на хидравличен двигател в предната част на ремаркето, който е свързан към система с верига за отклоняване. Следователно тази революционна система позволява безопасно разтоварване без преобръщане, дори в навеси или ниски места, без компресиране на транспортния материал (следователно без удари или натъртвания върху транспортираните продукти). Скоростта на изпразване на DRAKKAR-CARGO2 е оптимизирана до по-малко от 1 минута с всеки тип продукт. В края на процеса на изпразване водачът връща конвейерната лента само с метър назад, докато затваря вратата, преди да се върне на полето. С едно движение, конвейерната лента се връща автоматично в предно положение, за да получи нов товар.

Индустриални скрепери
Задните (горни и долни) скрепери позволяват да се отстранят всички останали материали върху подвижния под. Този отпред предотвратява натрупването на чужд материал между пода и конвейерната лента. Големите странични стъргалки гарантират, че тялото е стегнато за всички видове продукти.
Тип Обем (м3) Обем с надстройки от 300 мм (м3) Размери (Д х Ш х В)
7600/27/150 27 30 7,70 х 2,38 х 1,50
7600/33/180 33 36 7,70 х 2,38 х 1,80
8600/31/150 31 34 8,70 х 2,38 х 1,50
8600/37/180 37 41 8,70 х 2,38 х 1,80
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!