Cargo система JOSKIN

FERTI-CARGO2

Мултифункционално ремарке за сух тор в XL версия, предназначен за CARGO система.Капацитет: 13,41 м3 ⇒ 27,8 м3


Основни точки
Ferti-CARGO2 е водещият продукт от гамата ремаркета за сух тор на Joskin във версия CARGO. Произлизащи от семейството на ремаркетата за сух тор, те обединяват принципите, довели до самата концепция на този тип машини: лекота, здравина, лесна поддръжка, издръжливост, маневреност и икономичност (и двете по отношение на бюджета като консумация на енергия). Накратко: истински мултиталант в XL версия!

Проектирани за бърза смяна
За да се гарантира бърза смяна на тялото, шасито CARGO2 е оборудвано стандартно не само с Twist-Lock система, но и с push-pull хидравлични съединители. По този начин само за няколко минути имате възможност да смените тялото. Всяко тяло се доставя със собствена отделна контролна кутия, която може лесно да бъде свързана към контролната кутия на шасито. Практично и компактно решение!

Регулируеми стойки
Зоните за съхранение на машини варират и не винаги са идеално равни. Това е причината 4-те стойки за съхранение на тялото Ferti-CARGO2 да са регулируеми.

Универсално широко тяло
Монококовия корпус, както и различни други компоненти, като теглича и рамката на битачката, са изработени от стомана с висока издръжливост на опън. Тази стомана се характеризира със своята устойчивост и динамични свойства. По този начин не е необходимо да се добавят странични подсилвания на тялото и предлага значително намалено тегло на празния автомобил. За максимална защита и следователно повишена издръжливост, Ferti-CARGO2 също е третиран с 2К индустриална боя. Каросерията със странични стени с височина 1050 мм или 1380 мм (в зависимост от модела) има товароносимост от 18,42 мдо 27,80 м3 (или дори повече, ако се добавят разширения). Подвижният под се състои от 4 морски вериги клас 80 (най-високият клас в наличните в момента вериги) с диаметър 14 мм, закрепени с болтове към ламели с галванизирани затворени профили. Придвижва се върху поцинкован под с болтове, който може лесно да се смени в случай на износване. Подвижният под е оборудван със странични обтегачи, които са лесно достъпни. Ролките на обтегачите са изработени от чугун и двата движещи се етажа са снабдени с централен сепаратор. 

Разпръскване и шнекове
Ширината на разпръскване варира от 8 до 16 м в зависимост от продуктите, които ще се разпръскват. За да го постигнат, двата вертикални шнека с 4 спирали (с височина 1830 мм при модели 6011 и 7011, и 2080 мм при FC7014) се въртят със скорост от 423 оборота в минута и разпръскват материала с помощта на своите болтови зъби от стомана 400HB (80 x 60 мм). Два диска с 3 фиксирани остриета са разположени под шнековете за изпразване на материала. Дебитът на хектар се регулира лесно чрез комбиниране на скоростта на трактора с тази на подвижния под (разходомер в обсега на кабината); поцинкована гилотинна врата (опция) също може да бъде предимство. Битачите се задвижват от широкоъгълен карданен вал Walterscheid с изпускателен съединител от страната на трактора. Валът задвижва скоростната кутия при 1000 оборота в минута, към която са свързани двата шнека (еластомерна защита). 

Високотехнологично ремарке за тор? Зависи от вас!
Вашият Ferti-CARGO2 може да бъде оборудван с най-модерното електронно оборудване. Това ви позволява да замените и / или завършите регулатора на постоянното налягане с най-модерните контролни кутии (опция): Ferti-Control 4000, например, ще ви даде достъп до електрическото управление на задвижването на подвижния под, реверсер на движеща се посока на пода, управление за хидравликата на разпръсквача, свързване на DPA система и много други. В зависимост от вашите нужди, можете също да оборудвате вашето ремарке за разпръскване на тор със статична или динамична система за претегляне с цифров дисплей в кабината, контролна кутия Isobus, GPS проследяване и др. "Всичко" е възможно.
Тип Работен обем до вратата (м³) Работен обем до шнековете (м3) Размери (Д х Ш х В)
6011/17 13,41 18,42 6,55 х 2,05 х 1,05
7011/20 15,60 21,17 7,55 х 2,05 х 1,05
7014/25 20,50 27,80 7,55 х 2,05 х 1,38
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!