Cargo система JOSKIN

FERTI-CARGO2 HORIZON

Мултифункционално ремарке за сух тор с хоризонтални шнекове в XL версия, предназначен за CARGO система.Капацитет: 13,41 м3 ⇒ 27,2 м3


Основни точки
Ferti-CARGO2 HORIZON е водещият продукт от гамата ремаркета за сух тор на Joskin във версия CARGO. Основната им концепция се основава на Ferti-SPACE2 с вертикални шнекове и има същите основни принципи: лекота, здравина и лесна поддръжка. Издрължив и изключително маневрен Ferti-CARGO2 е и икономичен, както от бюджетна, така и от енергийна гледна точка. Накратко: истински мултиталант в XL версия.

Проектирани за бърза смяна
За да се гарантира бърза смяна на тялото, шасито CARGO2 е оборудвано стандартно не само с Twist-Lock система, но и с push-pull хидравлични съединители. По този начин само за няколко минути имате възможност да смените тялото. Всяко тяло се доставя със собствена отделна контролна кутия, която може лесно да бъде свързана към контролната кутия на шасито. Практично и компактно решение!

Регулируеми стойки
Зоните за съхранение на машини варират и не винаги са идеално равни. Това е причината 4-те стойки за съхранение на тялото Ferti-CARGO2 HORIZON да са регулируеми.

Универсално широко тяло
Монококовия корпус, както и различни други компоненти, като теглича и рамката на битачката, са изработени от стомана с висока издръжливост на опън. Тази стомана се характеризира със своята устойчивост и динамични свойства. По този начин не е необходимо да се добавят странични подсилвания на тялото и предлага значително намалено тегло на празния автомобил. За максимална защита и следователно повишена издръжливост, Ferti-CARGO2 HORIZON също е третиран с 2К индустриална боя. Каросерията със странични стени с височина 1050 мм или 1380 мм (в зависимост от модела) има товароносимост от 18,42 м3 до 27,20 м3 (или дори повече, ако се добавят разширения). Подвижният под се състои от 4 морски вериги клас 80 (най-високият клас в наличните в момента вериги) с диаметър 14 мм, закрепени с болтове към ламели с галванизирани затворени профили. Придвижва се върху поцинкован под с болтове, който може лесно да се смени в случай на износване. Подвижният под е оборудван със странични обтегачи, които са лесно достъпни. Ролките на обтегачите са изработени от чугун и двата движещи се етажа са снабдени с централен сепаратор. 

Разпръскване и шнекове
Ширината на разпръскване варира от 12 до 22 м в зависимост от продуктите, които ще се разпръскват. За да го постигнат, двата хоризонтални шнека се въртят със скорост от 320 оборота в минута и разпръскват материала с помощта на своите болтови зъби от специална стомана S700MC (230 x 50 мм). Разпръскващите дискове с диаметър 1040 мм се въртят със скорост 500 об/мин. 6-те регулируеми лопатки на дисковете разпределят равномерно целия фино натрошен материал. Ако материалът е твърде влакнест (като пресен оборски тор), навесът за разпръскване може да се отвори до 100° и да позволи разпръскването да се извършва основно от шнековете. Дебитът на хектар се регулира лесно чрез комбиниране на скоростта на трактора с тази на движещия се под чрез контролната кутия Ferti-CONTROL 4000 и стандартната (поцинкована) гилотинна врата. Шнековете и дисковете се задвижват от широкоъгълен карданен вал Walterscheid с преливащ съединител от страната на трактора. Валът задвижва скоростната кутия при 1000 об/мин, към която са свързани двата шнека и разпръскващите дискове. Разпръскващото устройство на Ferti-CARGO2 HORIZON е много високо, за да осигури лесно преминаване и раздробяване на всеки вид материал.

Високотехнологично ремарке за тор? Зависи от вас!
Вашият Ferti-CARGO2 HORIZON може да бъде оборудван с най-модерното електронно оборудване. Това ви позволява да замените и / или завършите регулатора на постоянното налягане с най-модерните контролни кутии (опция): Ferti-Control 4000, например, ще ви даде достъп до електрическото управление на задвижването на подвижния под, реверсер на движеща се посока на пода, управление за хидравликата на разпръсквача, свързване на DPA система и много други. В зависимост от вашите нужди, можете също да оборудвате вашето ремарке за разпръскване на тор със статична или динамична система за претегляне с цифров дисплей в кабината, контролна кутия Isobus, GPS проследяване и др. "Всичко" е възможно.
Тип Работен обем до вратата (м³) Работен обем до шнековете (м3) Размери (Д х Ш х В)
6011/17 13,41 18,42 6,55 х 2,05 х 1,05
7011/20 13,41 18,42 7,55 х 2,05 х 1,05
7014/25 20,00 27,20 7,55 х 2,05 х 1,35
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!

Актуални промоции

'