Хранителни ленти за крави

Хранителни ленти за крави

За модернизиране на Вашия стар обор или при изграждането на нов, Агритоп Ви предлага автоматизирани хранителни ленти за крави.

Предимства:
  • Спестяват време и труд;
  • Два пъти по-бързи в сравнение с конвенционалното хранене;
  • Комфорт за работа, по-малко умора, благодарение на фиксираната станция;
  • Здравина и надеждност на продукта, благодарение на използваните висококачествени; материали: неръждаема стомана, поцинкована стомана, полипропилен;
  • Възможност всички животни да се хранят едновременно, без да се конкурират;
  • Облекчава се работния процес; 
  • Регулиране скоростта на движение на лентата;
Автоматизираните хранителни ленти за крави се адаптират към всички видове сгради. Оптимизират общото налично пространство. Всички елементи са стандартизирани и следователно могат да бъдат променяни или разширявани при нужда. Полипропиленовата повърхност осигурява пълна устойчивост на всякакви храни. Почистването се извършва автоматично чрез връщане на конвейерната лента преди всяко подаване.

Висококачественo производство и материали:

Производството на хранителните ленти Albouy е прецизирано до последния детайл. Разработката и дизайнът на цялото устройство отговаря на високите заподноевропейски стандарти. За конструкции на хранителните ленти се използват първокачествени материали, които почти не се нуждаят от поддръжка и не се нуждаят от обслужване. Те ще бъдат в пълна експлоатация в продължение на много години. Проверено с използване във фермите от над 40 години. Доказано качество, тествано в дългогодишна практика.


Хранителните ленти за крави са оборудвани с бутално-постъпателна система с ремъчно сцепление чрез морска верига и мотор-редуктор с мощност 3,5 или 14,6 к.с. в зависимост от дължината на хранителната лента. Автоматичният стоп се задейства, когато лентата е напълно заредена с храна.

Хранителните ленти за крави имат и контролер за управление със задвижване с променлива скорост и индикация на позицията на фуража.
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!

Актуални промоции

'