Приложения в различните индустрии

Индустрия и търговия

Използват се като универсални машини навсякъде

Weidemann предлага добре обмислена и иновативна продуктова програма с високо ниво на използваемост и развита технология за търговски и промишлени приложения. Ще получите гамата на Weidemann с фино градуирана производителност и компактни размери, така че във всеки случай да можем да Ви предложим правилната машина за Вашата задача.

Ефективните работни приложения изискват иновативни технически решения. В днешно време икономическата ефективност е една от най-важните характеристики, които нашите колесни и телескопични челни товарачи могат да предложат за Вашата работа. Технически зрели решения с голяма височина на повдигане, висока стабилност, проста система за бързо захващане на работните инструменти и 100% блокаж на диференциала са подходящи за Вашите приложения.

Мощни, координирани двигатели с най-модерните стандарти за отработени газове и отличната стабилност и проходимост с голяма маневреност са допълнителни предимства на нашата продуктова концепция. Колкото по-ефективно и по-спестяващо време една машина работи и маневрира, толкова по-високо е нивото на производителност.

Желаната работа без емисии

От 2015 г. Weidemann произвежда товарачи в серии, които се задвижват изцяло електрически. Голямото предимство на тези модели с нулеви емисии: те премахват отработените газове и шума от ежедневната работна рутина. Като резултат се осигуряват подобрени условия за оператора и околната среда. По-специално, възможно е благоприятно да се завърши работата в зони, чувствителни към шум, като например в сгради, помещения за почистване, поддръжка на квартали и др. Много от нашите клиенти съзнателно са избрали гореспоменатите предимства и вече не биха искали да работят без тези машини в ежедневието си.


Някои от приложенията на товарачите Weidemann в индустрията и търговията:

Транспортни дейностиТранспортни дейности

Много неща, които изискват транспортиране в търговията и промишлеността, могат да бъдат преместени от товарачите Weidemann с оптимално сцепление, особено на неравен терен. С правилните работни инстурменти определено можете сигурно да държите и повдигате транспортните стоки.


Товаро-разтоварни работни дейностиТоварно-разтоварни работни дейности

Височината на товарене, стабилността и маневреността играят решаваща роля при товаро-разтоварната работа. Гамата на Weidemann Ви предлага серия от машини в различни класове на производителност и съответните подходящи работни инструменти, независимо дали искате да товарите насипни материали или стоки на парчета.

Работа по подрежданеРабота по подреждане

Преместването на тежки стоки на големи височини и подреждането им не е проблем - просто координирайте Вашата машина Weidemann по размер и производителност към съответната работна задача. Системата за подпомагане на водача vls (Vertical Lift System - Система за вертикално повдигане) поддържа телескопичните товарачи с полуавтоматизирано телескопично движение.

ПочистванеПочистване

Машините Weidemann могат да бъдат оборудвани с различни инструменти за метене, уред за почистване под високо налягане и четки за почистване на всякакви замърсявания. Плевелите могат да бъдат отстранени механично с четката за плевели. В резултат на това можете винаги да поддържате собствеността и производствената си система чисти.

Поддръжка на теренаПоддръжка на терена

За косене на зелени площи се препоръчва товарача Weidemann да е оборудван с роторна косачкамулчермулчер с контейнер или косачка. По същия начин за подрязване на живи плетове, храсти и дървета се предлагат палцови косачкирезачки за дърва и косачки с дискове.


Зимни работни дейностиЗимни работни дейности

В зависимост от модела, товарачите Weidemann могат да бъдат оборудвани с различни дъски за снягмалък или голям разпръсквач и снегорини. Така Вие ще получите ценна подкрепа по време на зимните Ви работни дейности по почистване на обекта от сняг и лед.


РециклиранеРециклиране

Сортирайте и подреждайте рециклируем материал, системи за пълнене, преместване на компост - товарачите Weidemann могат да бъдат оборудвани по избор за различни приложения в областта на рециклкирането, например с гуми от пенопласт, колектор за прах, спомагателни работни светлини или климатик.


Логистични центровеЛогистични центрове

Разнообразните дейности по складиране и аутсорсинг могат да се извършат лесно с Weidemann както навън, така и при неравен терен. Можете дори да премествате тежки товари, защото конструкцията на товарача и осите са оптимално проектирани за тежки товари.


ТранспортиранеТранспортиране

Просто карайте до Вашия клиент: По-малките серии товарачи могат да бъдат транспортирани на ремарке, така че да можете без усилие да изпълнявате задачи на различни места, например в паркинги и градини, гробища или в центъра.Прикачване на ремаркетаПрикачване на ремаркета

В зависимост от модела, машините Weidemann могат да бъдат одобрени като самоходни работни машини с прикачване към ремарке или като влекачи. Плюс по отношение на гъвкавостта да карате машината, например, на поле, да зареждате балите и след това да карате директно до склада.


Входове за подземен паркингВходове за подземен паркинг

Зоните за доставка често могат да бъдат в подземни паркинги, например на хотели или офиси и бизнес помещения. Обикновено височината на входа е под 2 м, но за бързо разтоварване и обработка често се нуждаете от мощна работна машина. Можете да намерите тази комбинация в гамата на Weidemann.


Поддръжка на фотоволтаични парковеПоддръжка на фотоволтаични паркове

За редовната поддръжка на фотоволтаичните полета са необходими по-малки, по-маневрени машини с по-висока хидравлична производителност, предназначени за часове работа по косене и мулчиране. Оптималното сцепление е от голямо значение, особено при наклони.Видео галерия
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!