Новини

JOSKIN BETIMAX С ТРИ НОВИ МОДЕЛА ПРЕГРАДИ
JOSKIN BETIMAX С ТРИ НОВИ МОДЕЛА ПРЕГРАДИ
15.06.2020 г.

JOSKIN РАЗРАБОТИ ТРИ НОВИ МОДЕЛА ПРЕГРАДИ ЗА РЕМАРКЕТАТА ЗА ЖИВОТНИ BETIMAX
Нови удобни и функционални външни прегради за ремаркета BETAMAX

Новите прегради за ремаркетата за животни Joskin Betimax са насочени към комфорта и безопасността на животните ... и на фермера!
Удобството и безопасността на животните са основна грижа за фермерите. Това е причината, поради която подът на ремаркета за животни JOSKIN Betimax е покрит материал против подхлъзване, задните врати се отварят по цялата ширина на ремаркето и ръбовете са заоблени. Моделът RDS е оборудван с амортисьорен теглич и система за наклон. Дори цветът на ремаркетата e съобразен с предназначението им - адаптиран ливаден зелен цвят за модел R и успокояващо сиво от поцинковането за моделите RDS.

Насочването на животните, без да ги наранявате или плашите е друг съществен аспект на комфорта и безопасността, с които ремаркета за животни JOSKIN са съобразени. За да ги приспособят към наложените европейските стандарти JOSKIN допълни гамата си с външни прегради за насочване на животните, така че удобството и безопасността на фермера да са на първо място.

3 изисквания на дизайна бяха наложени на инженерите: Първо - бърза и лесна работа; Второ - транспорт в съответствие с разрешените пътни стандарти (максимум 2,55 м); Трето - възможността да се монтират на всички ремаркета за животни и дългогодишна употреба.
Резултатът: какъвто и да е типът на ремаркето за животни JOSKIN Betimax, дори и на вече закупените ремаркета, фермерът може да го оборудва с набор от лесни за работа, безопасни и сигурни прегради с избор от 3 иновативни модела.


„Съчленените огради“ са основното решение, базирани на солидна структура, съставена от квадратни профили. Фиксирани върху панти в задната част на ремаркето за животни, отворени чрез завъртане до 190 ᵒ. Предлагат се в дължини 3,50 и 4,50 м.
Кръглата тръбна конструкция на телескопични огради e с дължина 2,0 м по време на транспортиране (в положение на прибран телескоп) и достига до 3,60 м (в положение на максимално изваден телескоп), с автоматично заключване и в двете позиции. Сгъва се или на гърба в задната част на корпуса на ремаркето (за тесни пространства като входа на оборите), или като ги закачате по протежение на ремаркето за животни, което води до много широка свобода на отваряне от 270 ᵒ!
И накрая, „съчленени огради върху релси“ – те представляват най-гъвкавото решение. Закрепени са върху голяма релса, фиксирана отстрани на корпуса, те се изтеглят постепенно и линейно, като също така улесняват работата на тесни места. Подвижният панел е снабден с шарнир, който също дава възможност за завъртане на преградата на над 150 ° във всяко положение на релсата. Предлагат се с дължина 3,50 м и в 4,50 м за корпуси с дължина 6 м, 7,50 м и 9 м. Всички те са оборудвани с долен плъзгащ сегмент, който да пази калника на гумите.

Разбира се, традиционните предимства за всички продукти произведени от JOSKIN са валидни и тук: отлично съотношение цена-производителност, 3-годишната удължена гаранция на JOSKIN и цялостно поцинковане.
Преградите за ремаркета JOSKIN се предлагат в комплект, те са лесни за сглобяване на ръка по инструкции за монтаж.