Приложения в различните индустрии

Конна индустрия

За благосъстоянието на Вашите коне

Още от самото начало през 70-те години товарачите Weidemann са предпочитан в конната индустрия. Тясното сътрудничество с нашите клиенти отново и отново доведе до иновативни дизайни - и накрая, до обмислена продуктова програма с високо удобство за обслужване и добре разработена технология. Нашата продуктова гама не оставя желание неизпълнено:
Независимо дали трябва да изчистите тесни конюшни, да транспортирате и разпределите слама или сено, да подготвите терена на арената за езда или друга зона, да повдигнете бали със слама до покрива на халето си или просто да пометете двора си - имаме подходящата машина и работни инструменти за всяка задача.

Нашите продукти са винаги с една идея пред най-съвременното ниво на техниката. „Иновация от традицията“ е нашето мото. Висококачествената изработка на товарачите означава защита на инвестициите и накрая се отплаща: дълъг експлоатационен живот, ниски оперативни разходи и добавената стойност.
Само смед много кратко време, Weidemann става незаменимата машина във Вашия двор.

Нашата специална характеристика - работа без емисии

Голямото предимство на нашите електрически товарачи: Без вредни емисии и шум в ежедневната рутинна работа. Като резултат се осигуряват подобрени условия за оператора и околната среда. Освен това и животните са добре защитени. Собственото генериране на енергия от машината чрез фотоволтаичната система Ви позволява икономически атрактивна работа на Вашата машина.

Времената на работа на литиево-йонната батерия зависят от съответните условия на приложение, работната задача и стила на шофиране. С различните размери на батериите и капацитета на зареждане на нашите машини, ние можем без усилие да покрием един работен ден във Вашата ферма.

Някои от приложенията на товарачите Weidemann в конната индустрия:

Почистване на боксовеПочистване на боксове

Когато пространството в конюшната е ограничено, на помощ идват маневрените товарачи Weidemann с компактни размери, които въпреки това има нужната мощност и сила - това е решаващ фактор при почистването.Поставяне на оградни стълбовеПоставяне на оградни стълбове

Ограждане на падоците и свързаните с това работи по поддръжката: С хидравличния свредел можете бързо и лесно да пробивате дупки, за да поставите стабилно стълбовете на оградата. Възможно е дори без усилие да засадите дървета и да поставите знаци с това.


Изравняване на арената за ездаИзравняване на арената за езда

Ежедневното нивелиране на арената за езда гарантира добра работна среда. Различните ролки за нашия пръстен за яздене и верижно ренде се адаптират оптимално към състоянието на Вашата земя, а височината може да бъде индивидуално зададена.


Строителни курсовеСтроителни курсове

Използвайки вилицата за палети като универсален работен инструмент, препятствията в арената за езда могат лесно да се обработват и структурират. Мобилността на Weidemann и тяхната висока маневреност играят решаваща роля за това, като изпълняват работата ефективно.


Обработка на балиОбработка на бали

Боравенето с кръгли, квадратни или силажни бали е просто част от ежедневните задачи за Вашия конен бизнес. Рамото и полезният товар са от решаващо значение при избора на машината. Тъй като има много различни видове бали, Weidemann предлага редица грапи и вилици за бали.


Транспортни дейностиТранспортни дейности

Една от най-честите задачи, при които товарачите Weidemann се справят отлично, е транспортирането на различни стоки и материали. При това повечето работни инструменти, като вилица за палети или различни кофи, влизат в действие. Физически тежкият ръчен труд е механизиран.


ПочистванеПочистване

Машините Weidemann могат да бъдат оборудвани с различни инструменти за метене, уред за почистване под високо налягане и четки за почистване на всякакви замърсявания. Плевелите могат да бъдат отстранени механично с четката за плевели. В резултат на това можете винаги да поддържате собствеността и производствената си система чисти.

Поддръжка на теренаПоддръжка на терена

За косене на зелени площи се препоръчва товарача Weidemann да е оборудван с роторна косачкамулчермулчер с контейнер или косачка. По същия начин за подрязване на живи плетове, храсти и дървета се предлагат палцови косачкирезачки за дърва и косачки с дискове.


Зимни работни дейностиЗимни работни дейности

В зависимост от модела, товарачите Weidemann могат да бъдат оборудвани с различни дъски за снягмалък или голям разпръсквач и снегорини. Така Вие ще получите ценна подкрепа по време на зимните Ви работни дейности по почистване на обекта от сняг и лед.Видео галерия:
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!