Реализирани проекти

Кравеферма гр. Луковит - Вариант за отглеждане на телета
Кравеферма гр. Луковит - Вариант за отглеждане на телета

Изработен е от поцинковани стоманени тръби и покриващо специализирано PVC фолио с UV-защита.
Много подходящо за отглеждане на животни. Специалното PVC фолио с UV-защита предпазва животните от негативни влияния на времето като вятър, дъжд или сняг. UV-защитата отблъсква слънчевите лъчи, осигурявайки хладен въздух през летния период.
Материалът е издръжлив и при много високи и при много ниски температури. В пространството са изградени боксове за групово отглеждане на животни и с възможност за изнасяне на преградите навън и организиране на дворно пространство.
Тази иновативна и многофункционална шатра е подходяща за съхранение на слама, машини, други стоки и суровини, както и за отглеждане на животни или друго селскостопанско предназначение.
Базисното му изпълнение се предлага с отворени челни страни. По дължина шатърът може да бъде произведен съгласно задание на клиента или да бъде удължаван чрез готови модули.
Монтажът на поцинкованата тръбна рамкова конструкция може да бъде изпълнен върху равна земна повърхност и не е необходим бетонов фундамент. Върху металната конструкция се монтира здраво и труднозапалимо покриващо PVC-фолио с UV защита от специална полиестерна тъкан. 
Дъговидните шатъри предлагат значителни предимства, като могат да бъдат монтирани лесно и бързо на равни площадки, да бъдат преместени при необходимост и да изпълняват различно предназначение за съхранение в селскостопанския сектор.