Балиране и силажиране

Мрежа за бали

Мрежа за бали - покритие от край до край
Мрежи за бали Zill - Професионално качество и съвършено балиране от край до край. Мрежите ZILL се произвеждат изключително от висококачествени HDPE материали, които са силни и антистатични. Тези материали осигуряват опаковане от край до край с всички модели балировачки и отговарят на най-високите изисквания
Високата устойчивост на скъсване, гладкото развиване и рязане са изпитани в практиката и тествани и одобрени от теста DLG Signum.
Високото качество на продукта гарантира максимален брой бали на час и няма равен в съотношението между разходи и ползи.
✓ Висока UV устойчивост
✓ Висока устойчивост на скъсване
✓ От край до край, оптимизирано разстилане на мрежата
✓ Отлична защита на вашите бали 
✓ Безпроблемно балиране. Всеки път.
✓ Гарантирано прерфектни бали 
✓ Съвместими с всички модели балировачки
Каталог с всички продукти за силажиране и балиране 12 Mb (pdf) свали
Мрежа за бали PolyStar®  royal
Немски стандарт за качество
Съчетава всички характеристики, които правят мрежата първокласен продукт. Тази мрежа се характеризира с перфектно разстилане и устойчивост на разкъсване. Съвместими с всички модели балировачки. Мрежата за балиране на кръгли бали PolyStar® Plus е с универсална приложимост и изключително висока доходност. 


Мрежа за бали Polywrap® Premium 
Оптимизирани характеристики на разстилане на мрежата. Гарантира цялостно намотаване на всяка бала и отговаря на най-високите изисквания. Високото качество на продукта гарантира максимален брой бали на час и няма равен в съотношението между разходи и ползи. 

Мрежа за бали PolyWrap® Masterclass DLG
Polywrap®-DLG редовно се проверява от Германското дружество за селско стопанство (DLG). Освен устойчивостта на разкъсване и полезната дължина, UV стабилността и теглото
също се следят непрекъснато. 

Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!