Мултифункционални ремаркета

Мултифункционално ремарке DRAKKAR


Двуосно или триосно ремарке с голям обем. Капацитет от 24 м³ до 60 м³

Мултифункционалност
Считан за мултиталант в гамата JOSKIN, Drakkar е многофункционално ремарке за транспортиране на много различни видове материали: силаж, зърнени култури, бобени култури, цвекло, картофи и др. Благодарение на своята уникална и много бърза система за разтоварване, с херметичен конвейер и подвижна предна стена, запазва качеството на селскостопанската продукция, а корпусът е напълно стабилен по време на употреба. Ниското му тегло се дължи на синтетичните странични стени (UV-устойчив Polyfont), който позволява да се транспортира максимален полезен товар. Освен това, ходовата му част осигурява перфектно стабилни характеристики на шофиране, независимо от типа на терена.


Патентована система на разтоварване

Ремаркетата Drakkar разполагат с патентована система за разтоварване с лентов под и интегриран към него подвижен преден борд, което позволява по-лесно и по-бързо разтоварване, защото няма повдигане на товара, както при стандартните транпортни ремаркета.
Голяма задна врата.
Ремаркето се разтоварва лесно и без блокиране, благодарение на значителния просвет (40 см) на задната врата (управляван от два двойно действащи тарана) над тялото. Заключващо устройство на хидравличния таран гарантира, че вратата е перфектно затворена и избягва всяко неочаквано отваряне по време на транспортиране. Сензор "стоп" на вратата позволява на конвейерната лента да започне да се движи само когато вратата е напълно отворена. В някои ситуации е възможно да оставите вратата затворена, за да се изпразни през стандартните улеи за зърно (3 улея за зърно от 60 х 27 см) или само леко да я отворите. За тази цел в задната част на превозното средство има две контролни кутии, които постепенно карат транспортната лента да се движи напред или назад. Дебел уплътнител с индустриално качество е монтиран около гърба на Drakkar, за да осигури перфектна плътност.


Ниско собствено тегло
Синтетичните стени намаляват значително собственото тегло на ремаркето. Това позволява транспортирането на по-големи товари.Комфорт при транспортиране
Стандартното оборудване с напречно пружинно окачване на теглича гарантира изключителен комфорт при транспортиране.

Добро и меко сцепление
Независимо дали окачването на осите е пружинно или хидравлично, този тип ремаркета предлагат добро и меко сцепление, щадящо гумите.

Отлична видимост
Подвижният преден борд е изработен от галванизирана решетка и уплътняваща прозрачна PVC плоскост, което осигурява отлична видимост от кабината на трактора.Още по-гъвкав
Всички Drakkar са стандартно снабдени с различни части предварително оборудване, за да добавят лесно различни опции, или по време на поръчката, или по-късно (дори години след покупката). Сред най-интересните опции можете да намерите: Duo-Cover мрежи или херметични капаци, хидравлични удължители, трансферни шнекове, странични хидравлични страни, както и много други!Оборудване на DRAKKAR със шнек
Мултифункционалното ремарке JOSKIN DRAKKAR може да бъде оборудвано с шнек за още по-лесно, бързо и прецизно разтоварване. Тази технология позволява да се увеличи производителността и рентабилността на Вашата работа. Шнека се задвижва от хидравлична помпа (150 л / мин), но също така може да се задвижва механично. Той е монтиран на задната врата на ремаркето Drakkar, има диаметър от 500mm и дължина 4,6 метра. Тези характеристики дават възможност да се разтоварва 450 тона на час. Цялата система се контролира директно от кабината на трактора с монтиране на прилежащото контролно табло на ремаркето. Шнека се сгъва хидравлично, което го прави компактен и безопасен при транспортиране. Разбира се втората врата също ви се доставя, така че да можете да се възползвате от многото функции на Drakkar и без шнек. 
Модел  6600/23D150 6600/28D180 7600/27D150 7600/33D180 8600/31D150
Обем (м3) на DRAKKAR  23 28 27 33 31
Обем (м3) с надстройки от 300 мм 26 31 30 36 34
Допустим полезен товар 18 18 22 22 22
Дължина на тялото
Размери на вътрешното тяло (m)
6,30-6,70 6,30-6,70 7,30-7,70 7,30-7,70 8,30-8,70
Ширина на тялото
Размери на вътрешното тяло (m)
2,34-2,38 2,34-2,38 2,34-2,38 2,34-2,38 2,34-2,38
Височина на тялото
Размери на вътрешното тяло (m)
1,50
 
1,80 1,50 1,80 1,50
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!

Актуални промоции

'
Лесният начин да смените стила на работа - WEIDEMANN лизинг
Лесният начин да смените стила на работа - WEIDEMANN лизинг

МНОГОФУНКЦИОНАЛНИЯТ И ИКОНОМИЧЕН ТОВАРАЧ WEIDEMANN 1140 НА НАЙ-АТРАКТИВНА ПАЗАРНА ЦЕНА С ИЗ...

повече»
Автоматизации на работните процеси по Мярка 4.1
Автоматизации на работните процеси по Мярка 4.1

Автоматизиране на доилните процеси - Висококачествени доилни зали и роботи за доене DeLaval ...

повече»