Новини

Николай Стефчов получи годишната награда
Николай Стефчов получи годишната награда "Агробизнесмен на България" за 2017 г.
09.12.2017 г.

Управителят и собственик на фирма „Агритоп“ Николай Стефчов получи високото отличие Агробизнесмен на България за 2017 г. Наградата му бе връчена лично от председателя на Народното събрание Цвета Караянчева по време на церемонията, която събра на 6 декември представители на изпълнителната власт, Министерство на земеделието, храните и горите, фонд "Земеделие", фермери и търговски фирми.
Годишният приз „Агробизнесмен на България” се организира от в. „Български фермер” и Медийна Група България. Това е първото и най-авторитетно отличие в бранша, връчвано от медиите, с което се удостояват  бизнесмени и фирми, постигнали безспорни успехи в аграрния сектор. 
  
Изборът на Николай Стефчов за носител на високото отличие е заради последователния и надграждащ подход в управлението на фирма „Агритоп“, с който успя да я утвърди като безспорен лидер в сектора. 
 
С екипа на „Агритоп“ Стефчов не само подпомага развитието на българското животновъдство, а допринася за умножаването на устойчиво развиващи се модерни животновъдни ферми у нас. Компанията налага модел на работа, който наистина е в полза на българското земеделие и животновъдство - правилно и компетентно консултиране, предоставяне на работещо решение и коректност към клиентите.
 
„Изключително съм щастлив и горд с тази награда. Приемам този приз от името на всички наши клиенти и колеги. Прекланям се пред вас!", каза в благодарствените си слова г-н Стефчов. 
 
Той поздрави колегите си им благодари за усърдната и всеотдайна работа: 
 
„Тази награда е оценка за работата на нашия екип до тук през годините, за работата на клиентите и партньорите, с които работим. Тя е награда за всички“.