Новини

Нов модел товарач Weidemann и облекчени лизингови схеми за земеделска техника от Агритоп
Нов модел товарач Weidemann и облекчени лизингови схеми за земеделска техника от Агритоп
10.09.2016 г.

Агритоп представи богата гама товарачи на немската марка Weidemann повреме на международното селскостопанско изложение БАТА АГРО есен 2016. На фирмения щанда бяха представени ремаркета и цистерни за разпръскване на сух и течен тор Joksin, както и техника за прибиране и съхранение на зърно. Богатата продуктова гама на фирмата и изгодните лизингови схеми привличаха посетителите.
По атрактивен начин беше представена  съвременна кравеферма в макет 1:32. Макетът представлява обор за 150 дойни крави с индивидуални боксове, доилна зала DeLaval 2х12 заедно с чакалня и родилни боксове. По този начин фирмата представи съвременни решения в животновъдството, които спомагат фермерите да повишат производителността на фермата и да произвеждат повече мляко с по-малко разходи.
Акцент на фирмата беше и премиерата за България на новия Weidemann Т6027. Той  е телехендлер, който е в състояние да вдигне 2,7 тона на височина от 6 метра и е перфектната  машина за средни и големи стопанства. Захранва се с 2,5-литров 4-цилиндров турбо двигател Kohler с мощност 75 к.с., отговарящ на най-новите технологии и стандарти за вредни емисии Т4, без допълнителна технология за обработка на изгорелите газове, което го прави лесен за поддръжка. По точи начин машината е много икономична, въпреки нейната мощ и динамичност.
Т6027 е с три вида управление за повече гъвкавост. Управление на всички колела - пълна маневреност и разгъване на мощността на най-малка площ.  Управление на предния мост - безопасно шофиране, дори и на по- високи скорости. Движение по диагонал - странично движение за високопрецизно маневриране в тесни пространства, като например работа на принудителен свободен ход до стени, обясни Михаел Франке, регионален мениджър продажби на Weidemann.
Фирма Агритоп осигурява максимално бързо и облекчено финансиране чрез лизинг за земеделска техника. Лизингът е с 0 % оскъпяване.