Новини

ОТКРИВАНЕ НА НОВ ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР АГРИТОП В ГРАД ДОЛНИ ДЪБНИК
ОТКРИВАНЕ НА НОВ ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР АГРИТОП В ГРАД ДОЛНИ ДЪБНИК
10.10.2017 г.

Агритоп откри нов търговски център в Северна България. Впечатляващата сграда се намира в град Долни Дъбник, област Плевен. Фирмата напълно затвърди своите позиции на пазара с откриването на новия модерен технологичен търговски център. Откриването на новата база е свързано и с отпразнуването на 15-годишнината от създаването на фирмата.

Над 300 фермери, гости, приятели, дългогодишни клиенти и партньори на „Агритоп“ станаха част от грандиозното събитие. Своите поздравления оправиха кметът на град Долни Дъбник, Борислав Станимиров, председателят на Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ) Венцислав Върбанов и председателят на Националния съюз на говедовъдите в България (НСГБ) Димитър Зоров.

Председателят на Асоциацията на земеделските производители в България, Венцислав Върбанов  поздрави Николай Стефчов и екипа му и подчерта, че с избора си на място за центъра г-н Стефчов е ударил джакпот, тъй като в района има много животновъди и е имало необходимост от такъв търговски център. Мястото приближава дейността на фирмата до самите фермери, каза председателят на АЗПБ. От името на асоциацията Венцислав Върбанов връчи грамота на „Агритоп“ за принос за развитие и модернизиране на българското животновъдство.

Димитър Зоров също поздрави фирмата и каза, че тя е извървяла правилния път на развитие, следящ нуждите на бизнеса, че фирмата винаги е в крак с технологиите, а новият фирмен център ще улесни достъпа на земеделските стопани до съвременни технологични решения. 

Кметът на град Долни Дъбник, Борислав Станимиров, отбеляза, че в общината има тенденции и перспективи за развитие на животновъдството, благодари на компанията, че е избрала града за своя фирмен център и каза, че екипът й може да разчита на подкрепата на общината, защото „Агритоп“ ще допринесе за развитието на животновъдството в Долни Дъбник и в целия регион и пожела много нови и доволни клиенти.

„Агритоп“ е официален вносител на марките DeLaval, Weidemann, Joskin, Riela, Tomas Fritsche и Budissa Bag. По повод откриването на центъра приветствие отправиха всички бизнес партньори на компанията.

По стара българска традиция бе отслужен тържествен водосвет от отец Антоний за благополучие.
Николай Стефчов, Мария Делиева, Венцислав Върбанов и Борислав Станимиров дадоха официалния старт на новия технологичен център в Долни Дъбник със символично прерязване на лентата.

Целите на екипа на АГРИТОП е да бъдат още по-близо до българските фермери в Северна България и да развиват своята развойна и инженерингова дейност в региона.

“Ние няма да променим нашите услуги, по-скоро ще подобрим това, което предлагаме. Ще бъдем по-добре структурирани, ще бъдем по-добре подредени, което от своя страна е по-бързо и по-професионално обслужване на клиентите. За нас всъщност това означава и една стъпка напред с развиване на инженеринговата ни дейност. В тази база ние ще имаме много добра възможност да развиваме развойна дейност, да експериментираме, което се надяваме да бъде в наш плюс занапред.”, каза Николай Стефчов.

Партньорите на АГРИТОП останаха изключително доволни от видяната инвестиция и споделиха, че сега вече залагат още повече очаквания за повишаване на пазарния дял на компанията в България.

Новият търговски център разполага с външна изложбена площ, шоурум и голяма складова база. В търговския център е предвидена зала за обучения, в която фирмата ще провежда семинари за обмяна на опит с чуждестранни и български лектори. Фермерите могат да се възползват от компетентните служителите на АГРИТОП в град Долни Дъбник и да получат професионална консултация за това как се правят разумни инвестиции за едно по-рентабилно земеделие.

АГРИТОП винаги е била компания, която се стреми към новото и иновациите. Още по време на откриването на новата си база, те вече имат план за следващите си инвестиции и подобрения.
“ Предвиждаме нашият търговски център да се развие в бъдеще, още следващата година да направим първа копка и да завършим едно следващо разширение със сервизен център, което разбира се, че ще допринесе за нашата по-добра организирана сервизна активност и качеството на нашата работа.”, допълни г-н Стефчов.

Грамота АЗПБ 395 Kb (pdf) свали
Поздравителен адрес НСГБ 257 Kb (pdf) свали
Поздравителен адрес Международен Панаир Пловдив 592 Kb (pdf) свали