Новини

Оборудване за производство и съхранение на зърно и фуражи от Агритоп
Оборудване за производство и съхранение на зърно и фуражи от Агритоп
10.09.2019 г.

Фирма Агритоп съвместно с експерти от немската фирма RIELA извършиха проектиране и доставка на следжътвено оборудване за нуждите на месодайна ферма край Ботевград.
Силозите са изработени от ламарина с цинково покритие и са подходящи за съхранение на всички насипни фуражи и шрот, зърнени култури, царевица, рапица, бобови култури, стоково или посевно зърно.  Оборудването за съхранение на фуражи е с елеватори, зърнопочистваща машина, аериращ вентилатор и индивидуално модулно разтоварище. Силозите за съхранение на зърно са свързани към автоматизирана система за дозиране и производство на концентрирани фуражи.

RIELA проектира, произвежда и доставя зърнопреработвателни предприятия и е един от основните доставчици в света на цялостни силозни инсталации, оборудвани с почистване, сушене, съхранение на зърно, царевица, ориз, маслодайни плодове и бобови растения. RIELA се фокусира върху технологията за съхранение на зърно и производство на фуражи и върху производство на транспортно оборудване, почистваща техника и съхранение. За да отговоря на международно признатата концепция за качество „Произведено в Германия“ RIELA използва най-модерната 3-D CAD технология за дизайн и производство. Автоматизираната лазерна и огъваща технология гарантира най-високите стандарти и прецизност до последния детайл.

Агритоп предлага на българския пазар висококачествени силози на световно известната немска марка RIELA. Поцинковани стоманени хранилища от силозен тип от 10 до 10 000 м3 всяко. Те могат да се окомплектоват по желание на клиента във всякакви обеми за съхранение. Също така могат да се окомплектоват със зърносушилни, зърноочистващи машини, транспортно оборудване (елеватори, шнекове, верижни транспортьори), електрооборудване и компютърно управление.


Всички покриви за силози могат да бъдат снабдени и с покритие SOLANO.
SOLANO-покритието осигурява оптимална защита при особена натовареност и дълъг експлоатационен живот, отговарящ на корозивна защита клас III според DIN 55928