Приложения в различните индустрии

Общини

Идеални за общините

Днес различните общински отрасли на индустрията предлагат широка гама от услуги. За това е необходимо правилното и ефективно работно оборудване. По-важни са правилните решения при закупуване на работни машини. В продължение на десетилетия машините на Weidemann се използват успешно с различни работни инструменти като мултифункционална машина в общинските приложения. Weidemann отдава най-голямо значение на перфектното сътрудничество между хора, машини и инструменти. Пълната продуктова гама е удобна, сигурна и икономична.

Ергономичност на работа

При разработването на машините Weidemann, ергономичната работа играе решаваща роля - просторни кабини с оптимална видимост във всички посоки, както и работни елементи, които са лесно достъпни и възможно най-разбираеми за оператора. Работният климат в кабината е отличен благодарение на ефективно работеща система за отопление и вентилация. Препоръчваме климатичната система за особено високи температури на околната среда.

Нашата специална характеристика - работа без емисии

Голямото предимство на нашите електрически задвижвани машини: Те премахват изгорелите газове и шума от ежедневната рутинна работа. Като резултат се осигуряват подобрени условия за оператора и околната среда. По-специално е възможно благоприятно завършване на работата в зони, чувствителни към шум, като паркови комплекси, в центъра на града или на гробища.

Времената на работа на литиево-йонната батерия зависят от съответните условия на приложение, работната задача и стила на шофиране. С различните размери на батериите и капацитета на зареждане на нашите машини, ние можем без усилие да покрием един работен ден във Вашата ферма.

Някои от приложенията на товарачите Weidemann в общинските дейности:


Транспортни дейностиТранспортни дейности

Една от най-честите задачи, при които товарачите Weidemann се справят отлично, е транспортирането на различни стоки и материали. При това повечето работни инструменти, като палетни вилици или различни кофи, влизат в действие. Физически тежкият ръчен труд е механизиран.


Работа по подрежданеРабота по подреждане

Преместването на тежки стоки на големи височини и подреждането им не е проблем - просто координирайте Вашата машина Weidemann по размер и производителност към съответната работна задача. Системата за подпомагане на водача vls (Vertical Lift System - Система за вертикално повдигане) поддържа телескопичните товарачи с полуавтоматизирано телескопично движение.

Товаро-разтоварни работни дейностиТоваро-разтоварни работни дейности

Височината на товарене, стабилността и маневреността играят решаваща роля при товаро-разтоварната работа. Гамата на Weidemann Ви предлага серия от машини и съответните подходящи работни инструменти, независимо дали искате да натоварите насипни материали или стоки на парчета.


Прикачване на ремаркетаПрикачване на ремаркета

В зависимост от модела, машините Weidemann могат да бъдат одобрени като самоходни работни машини с прикачване към ремарке или като влекачи. Плюс по отношение на гъвкавостта да карате машината, например, на поле, да зареждате балите и след това да карате директно до склада.


Зимни работни дейности - Преместване и разпръскванеЗимни работни дейности - Преместване и разпръскване

В зависимост от модела, машините Weidemann могат да бъдат оборудвани с малък или голям разпръсквач. Така ще получите ценна подкрепа по време на зимните работни дейности при почистване на трасета и пространства от сняг и лед.


Зимни работни дейности - СнегопочистванеЗимни работни дейности - снегопочистване

Снегоринът е най-подходящ за преместване на големи маси сняг встрани. С променливия контрол на обхвата на разпръскване, Вие ще се справите със зимните условия по всяко време. Снегоринът може да се управлява удобно с помощта на джойстика на товарачите Weidemann.


Почистване на улици, тротоари и пространстваПочистване на улици, тротоари и пространства

Машините Weidemann могат да бъдат оборудвани с различни инструменти за метене, уред за почистване под високо налягане и четки за почистване на всякакви замърсявания. Плевелите могат да бъдат отстранени механично с четката за плевели. В резултат на това можете винаги да поддържате собствеността и производствената си система чисти.

Преработка на зелени отпадъциПреработка на зелени отпадъци

Отпадъците от храсти и дървета могат безопасно да бъдат обработени и разтоварени без никакви остатъци, когато се използва модулът за въртене на инструменти с правилния контейнер за отпадъци. С малките, компактни товарачи Weidemann можете дори да почистите зони, до които можете да стигнете само по тесни пътеки.

Поддръжка на зелени площиПоддръжка на зелени площи

Една от основните общински задачи е поддържането на зелените площи, което налага редовно косене. Тук се препоръчва товарачът Weidemann да е оборудван с роторна косачка, мулчер или мулчер с контейнер.Почистващи дейностиПочистващи дейности

С мобилния уред за почистване и дезинфекция под високо налягане можете да работите на всяко място, независимо дали имате достъп до вода. В зависимост от размера на товарача можете да използвате уреда с капацитет на резервоара от 280 до 1120 литра.


Подрязване на жив плет, храсти и дърветаПодрязване на жив плет, храсти и дървета

Можете също да използвате товарачите Weidemann за поддържане на живи плетове, храсти и дървета: на разположение за това са косачката с двоен нож, палцова косачка или дискова косачка (40 до 100 мм дебелина на клоните).Други дейностиДруги дейности

Често чуваме клиентите ни да казват: "Weidemann е незаменим в нашата дейност!" И това е вярно: много от възникващите работни задачи се поддържат перфектно от нашите многофункционални работни инструменти
Видео галерия:
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!