Охлаждане на млякото



Бързото и ефективно охлаждане на млякото след доене е от съществено значение за запазване качеството на млякото. Млякото напуска вимето на кравата при около 35°С и топлината в прясното мляко трябва бързо да бъде отнета. Млякото има естествена устойчивост срещу бактерии непосредствено след доене, но само бързото му охлаждане до температура 4°С до 6°С предотвратява или намалява развитието на микроорганизми.

DeLaval предлага най-пълната гама от технически функционално оборудване за охлаждане на млякото в световен мащаб, защото знаем колко е важно ефективното охлаждане за качеството на млякото.

Отворени охладителни вани
Отворени охладителни вани
Затворени охладителни танкове
Затворени охладителни танкове

Актуални промоции

'
Автоматизации на работните процеси по Мярка 4.1
Автоматизации на работните процеси по Мярка 4.1

Автоматизиране на доилните процеси - Висококачествени доилни зали и роботи за доене DeLaval ...

повече»
Товарачи Weidemann с 0% лихва
Товарачи Weidemann с 0% лихва

Вземи товарач Weidemann на разсрочено плащане БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ! НАЛИЧНИ ОЩЕ МАЛКО ВРЕМЕ, НО ...

повече»