Консумативи за доене и хигиена

Оригинални чорапи за доене DeLaval

Оригиналните чорапчета на ДеЛавал осигуряват отлично стимулиране и масажиране на вимето за пълно издояване и висок поток на млякото.
Не подценявайте важността на качествените доилни чорапчета.Използвайте оригинални доилни чорапи. 

Действието на чорапчето върху цицката стимулира кравата, осигурявайки максимален млеконадой.
Изследвания в Швеция и Америка доказат, че млеконадоят може да намалее с до 5 % поради използване на фалшиви доилни чорапчета. Скоростта на доене също се намалява (5-8 % намаление) с некачествени доилни чорапи.

Причините за това са следните:
  • Материалът на алтернативните чорапи за доене е различен от оригиналният дори и размерите да са почти същите.
  • Доилният чорап е най-важната връзка между доилната машина и животното. Не е достатъчно да копираш размерите. Това ще доведе до влошена експлоатация и резултатите ще са много по-лоши от тези с оригинални компоненти.
  • DeLaval, като производител на доилни машини, разработва своите доилни чорапи (размер и материал) за максимално оптимизирана работа на доилната система. DeLaval има 7 патента за производство на доилни чорапи. Тези патентовани решения липсват при алтернативните.
  • DeLaval предлага широк набор от доилни чорапи за всички нужди на клиентите.
Производителите на алтернативни имат много по-малък набор размери и номера. Размерът и номерът зависят много от породите на животните, стадото, типа доилна система и т.н. Оптималната структура
(глава, мекота и др.) е изключително важна за правилната работа.

Избор на чорапи за доене:
DeLaval предлага много голям асортимент, който отговаря на всеки тип клъстер и отговаря на вашите специфични производствени изисквания. 

Диапазонът на DeLaval включва къси, дълги, тънки и широки чорапи. Тъй като размерите на вимената в  стадото варират, за да намерите най-добрия и подходящ вид за вашето стадо, можете да се свържете с местния дилър за Вашия район

Можете да разгледате онлайн каталога ни с чорапи за доене от ТУК 
Оригиналните чорапчета на DeLaval гарантират пълно издояване, оптимално масажиране при издояване и максимална защита от бактерии.
Изработени са от някои от най-добрите налични каучукови съединения.

Основни предимства:
  • Повече добив на мляко
  • По-бързо доене
  • Пълен контакт с цицката
  • Не се изплъзват
  • По-добро здраве на вимето


 
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!