Новини

Полезна техника от АГРИТОП за животновъди и земеделци в края на жътвената кампания и силажирането
Полезна техника от АГРИТОП за животновъди и земеделци в края на жътвената кампания и силажирането
10.08.2016 г.


Белгийските транспортни ремаркета JOSKIN се използват в над 45 страни в света и заемат все по-голям пазарен дял в България и с основание можем да ги наречем Мерцедесът на ремаркетата, а многобройните доволни клиенти са доказателство за качествата им
С продуктовата гама селскостопански претоварващи се ремаркета, ремаркета за бали, ремаркета за силаж, техника за силажиране, товарачи за прибиране на на фуражи, АГРИТОП подпомага работата на земеделските производители и животновъдите.
Транспортните ремаркета JOSKIN се произвеждат в Белгия и се използват в над 45 страни в света. И с основание можем да ги наречем Mercedes - ът на ремаркетата. Те са високо-качествени и не са боят от тежки натоварвания, това са машини с дълъг експлоатационен живот. Te са произведени изцяло от висококачествена стомана, което води до намаляване на теглото на машината, като в същото време се увеличава здравината и  позволява транспортирането на по-големи товари.
Конусното тяло на ремаркетата за силаж (2,35м.  в предната част и 2,40 м. в задната част) прави разтоварването лесно изключително бързо и предотвратява запушване.  Стандартното оборудване с напречно пружинно окачване на теглича гарантира изключителен комфорт при транспортиране. Независимо дали окачването на осите е пружинно или хидравлично, този тип ремаркета предлагат добро и меко сцепление, щадящо гумите. Подвижният им преден борд  е изработен от галванизирана решетка и уплътняваща прозрачна PVC плоскост, което осигурява отлична видимост от кабината на трактора.
Това че са най-предпочитаните и купувани ремаркета се дължи на безупречното им качество и лесна употреба.  Опростените функции,  осигуряват безпроблемна работа и лесно управление.
Транспортните ремаркета  JOSKIN са предназначени за дълги разстояния са с усилено галванизирано шаси. По цялата дължина на шасито има усилващи елементи. Високият  комфорт при работа е благодарение на оборудването  с двойна задна ос с пружинно окачване, което осигурява изключителен комфорт при транспортиране и висока издръжливост дори и при неравни терени. Ремаркетата с падащи бордове са компактни и лесни за модифициране. Когато страничните бордове са свалени, лесно можете да натоварите всякакъв вид товари. Също така, бордовете могат да бъдат оборудвани с удължители с височина 200 мм или 400 мм с цел допълнително увеличаване обема на ремаркето.
Мултифункционалното ремарке  JOSKIN Drakkar може да бъде  оборудвано с шнек за още по-лесно, бързо и прецизно разтоварване. Тази технология позволява да се увеличи производителността и рентабилността на Вашата работа. Шнека се задвижва от хидравлична помпа (150 л / мин), но  също така може да се задвижва механично. Той е монтиран на задната врата на ремаркето Drakkar, има диаметър от 500mm и дължина 4,6 метра.  Тези характеристики дават възможност да се разтоварва 450 тона на час. Цялата система се контролира директно от кабината на трактора с монтиране на прилежащото контролно табло на ремаркето. Шнека се сгъва хидравлично, което го прави компактен и безопасен при транспортиране. Разбира се втората врата също ви се доставя, така че да можете да се възползвате от многото функции на Drakkar и без шнек.
АГРИТОП  предлага  индивидуални лизингови схеми за закупуване на земеделска техника . Част от моделите ремаркета JOSKIN можете да видите на изложбената площ на фирмата по време на есенната БАТА, където ще можете да получите съвети и консултации при избор на машини от експертите на фирма АГРИТОП.