Ремаркета за бали

Предимства на ремаркетата за бали WAGO

Предимствата на ремаркетата за бали WAGO


JOSKIN предлага разнообразни решения за транспортиране на бали, машини и др. Ремаркетата за бали WAGO са с дължина от 6 до 11,7 м и са изработени от стомана с висока якост, която се реже и заварява от автоматизирани машини във фабриките на JOSKIN. Така оформената тръбна структура, подобряява устойчивостта при усукване. За дълготрайна защита ремаркетата WAGO са или поцинковани (в завода за поцинковане на JOSKIN Group) или боядисани. Боядисаните версии първо се бластират и след това се покриват с 2К индустриална качествена боя за оптимална защита срещу корозия.
 

Под

Поцинкованите ремаркета за бали имат платформа, оборудвана с 4 мм дебел стоманен сгънат лист с висока якост, чиято цел е да подсили здравината на пода. За да се избегне застояването на вода, гънките на пода имат отвори за бързо оттичане на течностите. Страничните ръбове са леко наклонени, което придава на товара повече стабилност. Боядисаните модели са проектирани с кариран под. Те също така са оборудвани със специална външна стоманена секция, образуваща 2,5 см ръб за странично фиксиране на товара. Разстоянието между двата странични ръба е 2,43 м, което прави боядисания WAGO особено подходящ за транспорт на „Палокс“ кутии. Ремаркетата за бали с нисък център на тежестта се доставят с под от обработена тропическа твърда дървесина (3,5 см дебелина).
 

Ходова част

Ремаркетата за бали WAGO са проектирани с възможно най-ниския център на тежестта. В резултат на това стандартната височина на пода не надвишава 1,12 м със стандартните колела (445/45R19.5). Оссвен това, листовите ресори на ходовата част са разположени под оста, за да се намали допълнително височината на натоварване и следователно центърът на тежестта. Това ниско окачване на моста с параболични листови ресори осигурява на водача оптимален комфорт, независимо от скоростта на движение. Предният мост на Trailed WAGO е монтиран под въртяща се платформа (360°), което прави ремаркето много лесно за маневриране.


 

Поцинковани или боядисани

За ремаркетата WAGO се предлагат две различни покрития. Първият е горещо поцинковане в завода на JOSKIN Group. След обезмасляване в киселинен разтвор ремаркетата за бали се потапят във вана с разтопен цинк при температура +/- 450°C. От сърцевината на метала до повърността на цинка се образуват няколко слоя сплав в дълбочина, представляващи истинска защита срещу корозия. Тази защита е много полезна за издръжливостта на ремаркетата, които често са паркирани навън. Второто покритие е 2К промишлена двукомпонентна качествена боя за осигуряване на висококачествено покритие и издръжливост на машината. Целият индустриален процес на "повърхностна обработка" е от съществено значение за доброто качество и дълголетието на ремаркетата за бали JOSKIN.
 

Закрепване на товара + хидравлични странични и предни/задни стълби

Ремаркетата за бали са оборудвани с двойка конвертируеми стълби. В зависимост от употребата, те могат да имат различни форми: закръглени с височина 990 мм (кръгли бали) или прави с височина 1750 мм (квадратни бали). Опционално можете д а получите хидравлични странични стълби с конструкция, която покрива всичките 4 страни на ремаркетата за бали WAGO с една операция.
 

Хидравлично удължение

Хидравличното удължение от 1,15 м, което е много ефективно за адаптиране на дължината на платформата към Вашите нужди, присъства при моделите 11100. Плъзга се в шасито в задната част на платформата и се удължава в желания момент чрез хидравлично управление директно от трактора. Благодарение на тази функция потребителят може лесно да избере идеалната дължина на платформата (до 11,1 м) и да подреди товара по най-добрия възможен начин за безопасен транспорт.
 

Снижено подсилено шаси

Тръбното шаси на всички ремаркета за бали JOSKIN е подсилено и снижено (височина на платформата: 1,1 м) за повече стабилност при движение и за по-голяма товароносимост. Освен това е напълно горещо поцинковано (в завода за поцинковане на JOSKIN Group), за да се увеличи експлоатационният живот на ремаркето и неговата устойчивост на корозия. Тъй като дървеният под може лесно да се смени, когато се износи, поцинкованата стомана осигурява допълнителна защита за ремаркета, паркирани навън, когато не се използват. 

Мултифункционалност

Ремаркетата за бали WAGO се използват основно  за транспортиране на бали. Въпреки това, моделите  могат да се използват и за товарене и преместване на строително оборудване. За да се осигури товаренето през задните рампи, ремаркето има стандартно 2 хидравлично сгъваеми задни стабилизиращи стойки.


 

Сертификация

Ремаркетата за бали WAGO и ниските товарачи с дължина до 10 м могат да се възползват от европейски сертификат при 30 или 40 км/ч (съгласно Регламент 167/2013). Този стандарт гарантира безопасността на ремаркето, товара и оператора по време на движение. Акредитиран контролен орган проверява всички видове елементи според точни спецификации. Проверката на спирачната система е едно от изискванията на този стандарт. Имайте предвид, че в случай на подновяване, европейският сертификат гарантира регистрацията на ремаркето и следователно препродажбата без проблеми в цяла Европа.
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!