Системи за управление

Приложение за управление на системите за хранене - SmartControl

Приложение за управление на системите за хранене - SmartControl
Интелигентното приложене за управление на системите за хранене чрез смартфон или таблет

 
Едно приложение, всичко под контрол!
Приложението SmartControl позволява на свиневъдите да контролират своите системи за хранене, които са оборудвани с "интелигентната функция".

Функционалност на приложението SmartControl:
  • Ръчен контрол на всички станции Compident (например обучение на свине майки) и анализ на данните за животните и работните данни в станцията. 
  • Функциите на хранителните станции могат да бъдат управлявани чрез приложението (Корито, храна, вода, ...). Режимът на работа може да бъде избиран (Обучение). Процедурите в обора могат да бъдат проверени.
  • Управление на системите за хранене на свине майки - MamaDos - калибриране на дозиращото устройство, както и проверка на данните за хранене и промяна на количеството храна във всяка точка на хранене индивидуално. Ръчен контрол на фуража. Функция за калибриране. Показване на вече дозираното количество и наличността.
  • Управление на системите за течно хранене - SmartControl стартира PigManager Smart и незабавно показва данни. Връзка със системата ТОРО. Бърз избор на желаният бокс за събиране на данни. 
  • Управление на робота за почистване на оборски тор Enro - Ръчно управление, стартиране и спиране на курсове и ежедневни процедури, както и запитване за статус на робота. Данните за състоянието на робота за почистване на оборски тор Enro могат да бъдат записвани.

  Снимки от приложението:
 
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!