Проектиране и строителство - Агритоп ИнженерингСЕЛСКОСТОПАНСКО СТРОИТЕЛСТВО - ЛИДЕРСТВО ЧРЕЗ ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Опитното "ноу-хау" и усъвършенстваната технология направиха Агритоп водеща фирма във висококачественото селскостопанско строителство, което отговаря на всички изисквания на сектора.
Агритоп е компетентен, надежден и правилен партньор за бъдещи инвестиции в строителството на животновъдни сгради с богатата практика. От идеята до готовата комплексна ферма получавате всичко от един единствен източник.
Материалът по ваш избор - дърво, стомана, бетон или комбинация от материали. Агритоп използват материали, които са най-подходящи за Вашия индивидуален проект. Това означава, че винаги се гарантира оптимална ефективност и безопасност.


БЪРЗИНА, ФУНКЦИОНАЛНОСТ, ИНДИВИДУАЛНИ ПРОЕКТИ И НАДЕЖДЕН СЕРВИЗ

Усъвършенстваните системи, високата степен на предварително проучване и внимателно обмислените инсталации осигуряват кратко време за монтаж и максимална функционалност. Широка гама от решения, включващи и най-дребните детайли - от врати, поилки, хранилки, до цялостни системи за осветление и вентилация.
Използването на готови модели води след себе си редица проблеми от най-различно естество. Агритоп създава индивидуални проекти, които гарантират ефективност, висока производителност и  добро управление на фермата. По този начин се намалява човешкия фактор до минимум и се съкращава времето на работните процеси.
Агритоп проектира и изгражда като монолитни сгради, така и мобилни, преместваеми съоръжения за складиране на машини, фуражи и др.


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС? ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ РАБОТЕЩИ РЕШЕНИЯ ЗА ВАС И ЖИВОТНИТЕ ВИ

Ние планираме съвременни и перфектно обмислени сгради за вашите нужди. От нашите квалифицирани и опитни специалисти получавате прецизни консултации и съвети. Заедно с Вас намираме оптималното решение, което осигурява най-добрите условия за повишаване на производителността на животните Ви. Ние разполагаме голям екип от професионалисти, които всекидневно се ангажират с управлението на Вашите проекти и отлично познават селскостопанския бранш. Основната ни дейност е инженеринг дейността, която включва пълния процес от идеята до създаването на проекта, а именно проектиране, изграждане, реконструкция, оборудване и експлоатация на животновъдни ферми за млечни и месодайни крави, овце, кози, коне, прасета и птици. Заедно можем да създадем Вашата мечтана ферма.

Разгледайте част от изградените и оборудвани от нас ферми и се убедете в опита ни:
Реализирани обекти