Новини

Работна демонстрация на товарачи Weideman в овцеферма Верде Фуудс
Работна демонстрация на товарачи Weideman в овцеферма Верде Фуудс
29.01.2016 г.

На 27 януари фирма Агритоп организира работна демонстрация на товарачи Weidemann в овцефермата на фирма Верде Фуудс близо до Пловдив.
Демонстрацията беше с два от най-ефективните модела на немската фирма  Weidemann 4512 и 1260. Любезните ни домакини останаха очаровани от предимствата на компактните товарачи и тяхната сила и мощ. 
С реалните предизвикателствата във всяка животновъдна ферма компактният атлет Weidemann 1260 се справи отлично. Със своята впечатляващо малка ширина от около 1 метър, позволяваща му да преминава през по-тесни врати и да работи безпроблемно и в по-тесни пространства, както в обора, така и в откритите пространства във фермата. Дизеловият мотор е с мощност от 35 к.с. и в съчетание с ефективната хидравлична система осигурява капацитет за повдигане на товари до 1357 кг при височина от над 2.8 м.
Добре познатия на българския пазар компактен телехендлер на Weidemann 4512, който е незаменим помощник в почти всички ферми на наши клиенти успя да очарова и собствениците на овцеферма Верде Фуудс със своята маневреност, завидния  радиус на завиване от 821 см и височина на повдигане над 4 метра.
И двете машини се представиха повече от отлично при почистването на на торова постеля в едно от халетата за овце. Машините с лекота загребваха сбитата торова маса и я товареха на 10 тонното ремарке. Не на последно място е и факта че машините са изключително икономични като разход на гориво.