Приложения в различните индустрии

Растениевъдство

За да расте и процъфтява всичко в градината и оранжерията

Ежедневната работа в разсадници и оранжерии е значително облекчена от машините Weidemann. Следователно ефективното използване на пространството с тесни пътеки представлява особено предизвикателство. Много операции, които традиционно се извършват на ръка или с ръчна количка , могат да се извършват с помощта на нашите компактни товарачи.

Вземането на правилни решения при закупуване на нова ефективна машина - всичко се свежда до това. Машините Weidemann се използват успешно като многофункционален инструмент от десетилетия в разсадници и оранжерии. При това малките размери на машината и малките радиуси на завиване са от голямо значение.

Оптимална ергономичност на работа

При разработването на машините Weidemann, ергономичната работа играе решаваща роля - просторни кабини с оптимална видимост във всички посоки, както и работни елементи, които са лесно достъпни и възможно най-разбираеми за оператора. Работният климат в кабината е отличен благодарение на ефективно работеща система за отопление и вентилация. Препоръчваме климатичната система за особено високи температури на околната среда.


Някои от приложенията на товарачите Weidemann в градинарството:

Култивиране на семенаКултивиране на семена

Независимо дали става дума за засаждане или прибиране на реколтата - Вие можете да изпълнявате задачите с превъзходство през всеки сезон с механичната поддръжка на Weidemann. Голям избор от подходящи работни инструменти, като палетни вилици, кофи или транспортни контейнери, са на Ваше разположение.


Преместване на саксииПреместване на саксии

Традиционните приложения през пролетта и есента се поддържат отлично с товарачите Weidemann с добра видимост на товара и големия избор от палетни вилици. Възможно е дори хидравлично регулиране на вилиците. Специалният инструмент за транспорт на саксии също е част от нашата гама инструменти.


Прикачване на ремаркетаПрикачване на ремаркета

В зависимост от модела, машините Weidemann могат да бъдат одобрени като самоходни работни машини с прикачване към ремарке или като влекачи. Плюс по отношение на гъвкавостта да карате машината, например, на поле, да зареждате балите и след това да карате директно до склада.


Преработка на зелени отпадъциПреработка на зелени отпадъци

Отпадъците от храсти и дървета могат безопасно да бъдат обработени и разтоварени без никакви остатъци, когато се използва модулът за въртене на инструменти с правилния контейнер за отпадъци. С малките, компактни товарачи Weidemann можете дори да почистите зони, до които можете да стигнете само по тесни пътеки.

Транспортни дейностиТранспортиране

Просто карайте до Вашия клиент: По-малките серии товарачи могат да бъдат транспортирани на ремарке, така че да можете без усилие да изпълнявате задачи на различни места, например в паркинги и градини, гробища или в центъра.ПочистванеПочистване

Машините Weidemann могат да бъдат оборудвани с различни инструменти за метене, уред за почистване под високо налягане и четки за почистване на всякакви замърсявания. Плевелите могат да бъдат отстранени механично с четката за плевели. В резултат на това можете винаги да поддържате собствеността и производствената си система чисти.

Работа без емисииРабота без емисии

Електрически задвижваните товарачи Weidemann в тяхната специализирана област: Захранваните с батерии товарачи премахват изгорелите газове и шума от ежедневната работна рутина. Истинска полза, особено при работа в оранжерии.Пълнене на контейнери за растенияПълнене на контейнери за растения

Предлагат се различни кофи и транспортни приспособления за пълнене на контейнери за растения - и всичко това е съобразено с размера на Вашата машина. Така земните работи се извършват бързо и качествено.Транспортни дейностиТранспортни дейности

Всички неща, които изискват транспортиране от разсадника, могат да бъдат преместени с товарачите Weidemann. С правилните работни инструменти, като палетни вилици, различни кофи и грапи, можете сигурно да държите и повдигате товари за транспортиране.


Поддържане на теренаПоддръжка на терена

За косене на зелени площи се препоръчва товарача Weidemann да е оборудван с роторна косачкамулчермулчер с контейнер или косачка. По същия начин за подрязване на живи плетове, храсти и дървета се предлагат палцови косачкирезачки за дърва и косачки с дискове.


Поддръжка на зелени площиПоддръжка на зелени площи

Една от основните общински задачи е поддържането на зелените площи, което налага редовно косене. Тук се препоръчва товарачът Weidemann да е оборудван с роторна косачкамулчер или мулчер с контейнер.Зимни работни дейностиЗимни работни дейности

В зависимост от модела, товарачите Weidemann могат да бъдат оборудвани с различни дъски за снягмалък или голям разпръсквач и снегорини. Така Вие ще получите ценна подкрепа по време на зимните Ви работни дейности по почистване на обекта от сняг и лед.Видео галерия:
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!