Новини

СТАРТИРА НОВИЯ СЕЗОН НА ПЪТУВАЩИЯ СЕМИНАР ЗА ЖИВОТНОВЪДИ
СТАРТИРА НОВИЯ СЕЗОН НА ПЪТУВАЩИЯ СЕМИНАР ЗА ЖИВОТНОВЪДИ
29.01.2018 г.

СТАРТИРА НОВИЯ СЕЗОН НА ПЪТУВАЩИЯ СЕМИНАР организиран от Национален център за професионално обучение и компетентност „Америка за България“ при Тракийски университет – гр.Стара Загора.

Агритоп отново е партньор на семинара с лекция на тема "Добри практики по време на доене - 12 златни правила", по време на лекцията ще обърнем внимание на хигиената при доене, качеството на млякото, изброяване на соматичните клетки за бърз и ефикасен контрол, методи за превенция на мастит, повишаване здравното състояние на животните и увеличаване на добива на мляко. 

На семинара ще се говори и за нововъведенията в сектор животновъдство и ще даде експертни съвети за развитието на българските животновъди в посока по-висока ефективност и продуктивност.
По време на лекцията ще бъдат засегнати и темите: Планиране, изграждане и оборудване; Доене и съхранение на млякото;  Хранене;  Микроклимат;  Управление на фермата; 


Пътуващият семинар ще се проведе в единадесет града през месеците февруари и март. Датите и градовете, както и цялата програма можете да изтеглите от файла по-долу:

​Очакваме Ви! Входът е свободен.

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАЩИЯ СЕМИНАР 536 Kb (pdf) свали