Новини

С лекция на животновъден форум представихме висококачествените продукти DeLaval
С лекция на животновъден форум представихме висококачествените продукти DeLaval
04.12.2015 г.

Над 250 животновъди се запознаха с иновациите, които предлагаме на животновъдния форум организиран от Фермер.Бг, на който бяхме партньори. Той се проведе на 3-ти Декември, в конферентната зала на хотел Национал Палас - Сливен. Силният интерес към такъв род събития пролича от големия брой животновъди,  и от активността им в дискусионните панели.
За животновъдите, които са решили да изграждат съвременни, отговарящи на всички изисквания ферми е много важно, както оборудването, така и самият проект.
Внимавайте много, преди да започнете да строите нова ферма! Поправката на грешките при проектирането след това излиза много солено, предупреди търговският ни мениджър Момчил Тасков и представи иновациите в развитието на ефективното млечно и месодайно говедовъдство. Той обясни пред животновъдите, как висококачественото оборудване във фермите е начин за повишаване на производителността и количеството мляко и е правилната концепция рентабилност във фермите.

Това беше и основната теза на всички останали лектори - правилната селекция, правилното хранене, качественото оборудване, автоматизираното доене, навременното охлаждане на млякото са част от нещата, които водят до рентабилно животновъдство. Много от присъстващите, веднага след лекцията на г-н Тасков, се възползваха от възможността за консултация с него.

 

Силен интерес предизвика семинарът, организиран от Фермер.БГ, на който бяхме партньор. Над 250 фермери посетиха събитиет...

Публикувахте от Агритоп в 4 декември 2015 г.