Новини

С пяна или без пяна?
С пяна или без пяна?
27.03.2019 г.


Различните процедури за подготовка на вимето имат и различно въздействие върху чистотата, състоянието на кожата и млекоотдаването. Пяната за почистване на вимето е една от опциите, която определено може да се разглежда като много ефективна рутинна процедура. 
Пяната има някои ясни предимства пред течността - първо, това е много икономичен подход, тъй като потреблението е много по-ниско. Знаете ли, че от една капка течност се произвежда 10 пъти повече пяна? Освен по-ниската консумация, пяната покрива по-добре цицките и ще има по-малко оттичане, отколкото течността. Последно, но със сигурност не на последно място, разпенващ разтвор означава, че покривате цицките с малки мехурчета. Когато тези мехурчета се пръснат върху цицките, създаденото повърхностно напрежение ще отстрани мръсотията от кожата и ще се задържи докато тя не бъде избърсана. 
Не забравяйте да избършете цицките след това, тъй като това ефективно ще премахне всякакви замърсявания, носещи бактерии и ще доведе до допълнително стимулиране, за да се насърчи отпускането на млякото! И на въпроса “С пяна или без пяна?” категорично отговаряме с пяна, защото тя дава много предимства!