Сервиз

On-time СЕРВИЗ 24/7/365

Нашите мобилни сервизни групи са ситуирани в основните ни сервизни бази и са на разположение на клиенти ни от цялата страна.
Сервизните ни специалисти са висококвалифицирани инженери и механици, с богат теоретичен и практически опит, оборудвани с най-съвременна инструментална екипировка и диагностична апаратура. Периодично преминават обучения и квалификационни курсове. 
Защото бързият и качествен сервиз е едно от предимствата, на които клиентите държат и оценяват най-високо в обслужването от фирма „Агритоп“. 

ПРОГРАМА "ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ" ОТ АГРИТОП

Като наш лоялен клиент Вие можете да получите преференции за нашите продукти и услуги! Как можете да се възползвате?
Програмата "Лоялен клиент" се определя спрямо търговските отношения между Вас и Агритоп. Всеки наш клиент има право да се възползва от услуга/и на преференциална цена и/или отстъпка от стандартната цена на всички продукти Агритоп. Размерът на отстъпката и видът на преференциалната/ите услуга/и се определят от историята Ви като клиент на Агритоп.
Можеше да заявите своята карта "Лоялен Клиент" на търговски представител Агритоп за Вашия район или през формата за обратна връзка ТУК
 

ЕКСКЛУЗИВЕН СЕРВИЗЕН ПАКЕТ, В КОЙТО ВСИЧКО Е ВКЛЮЧЕНО.
DeLaval InService™ All-Inclusive


Сервизният пакет на Агритоп § DeLaval  InService™ All-Inclusive е бонус програма, която ви дава възможност да създадете сигурност и удобство във Вашата работа - на по-ниска цена.

Всеки един наш клиент с доилно съоръжение може да се възползва от всички преференции на сервизния пакет. Необходимо е да имате валидно споразумение за обслужване с Агритоп.

Вижте всички условия, преференции и отстъпки ТУК
 

Референции от наши клиенти:

Петър Байчев, собственик на свинеферма в с. Мечкарево

“Избрах „Агритоп“ и не сбърках, изпълнението е изключително качествено. Обслужването и сервизът им е на много високо ниво.”


Мариел Мерджанов, управител на кравеферма в с. Желязно

“Ще продължаваме да работим с „Агритоп”, тъй като сме много доволни от съвместната ни работа. Спрели сме избора си на тях, защото са професионалисти, гъвкави са и са на разположение 24 часа в денонощието.”


Галина Мирчева, собственик на овцеферма в с. Петърница 

“От „Агритоп“ те насочват, съветват те, влизат ти в положението. Освен това за високотехнологичните система е много важно обслужването, а те го правят перфектно. Животновъдите могат да разчитат на „Агритоп“, а аз ще продължа да работя с тях бъдеще.”

Елена Усталъкова, проджект мениджър на Ферма “Верде”

“Сервизът в овцефермата беше поет от „Агритоп“ по препоръка на италиански експерти от DeLaval.  Оттогава имаме много ползотворно сътрудничество с фирма „Агритоп“.“


Теодора Вълова, собственик на овцеферма с. Писарово

“Изключително доволна съм от съвместната ни работа с Агритоп, бързата им реакция, навременното обслужване и осигуряване на резервни части и консумативи. Наскоро имахме проблем с токов удар, беше късно вечерта, сервизният им екип пристигна във фермата за 20 минути и проблема беше отстранен.”


Господин Иванов, собственик на кравеферма в с. Добриново

“С „Агритоп“ имаме изпълнени вече няколко проекта. И днес продължаваме партньорството си, защото са професионалисти и са много коректни. Техниката и оборудването, което сме закупили от тях е изключително качествена, сервиза също, което в нашия бранш е от много голямо значение.”