Новини

Силен интерес сред животновъди и земеделци предизвика щанда на АГРИТОП на есенната БАТА
Силен интерес сред животновъди и земеделци предизвика щанда на АГРИТОП на есенната БАТА
09.09.2015 г.

Голям интерес предизвикаха немските товарачи WEIDEMANN, подходящи както за животновъдите, така и за земеделците.  На щанда ни на БАТА АГРО представихме компактни товарачи, телескопични товарачи и телехендлери WEIDEMANN.

Акцент разбира се беше отново първият в света електрически товарач eHoftrac, спечелил златен медал на AGRITECHNICA в Хановер, Германия. Електрическият товарач намира все по-голямо приложение сред българските фермери. Предимствата му са по-ниските разходи за поддръжка и обслужване, няма изгорели газове и шум, което го прави изключително подходящ за работа на закрито.

От серията компактни товарачи представихме  моделите WEIDEMANN 1260 и 1140. Именно компактните размери, ниския център на тежестта и високата маневреност с изключително малък радиус на завиване осигуряват мултифункционалността им. Осигурявайки безопасна и надеждна работа в затворени пространства. Благодарение на високопроизводителната хидравлична система с голям дебит получавате бърза, маневрена и мощна машина.

Мощната серия на WEIDEMANN демонстрирахме с модел 5080Т, който е модификация с телескопично рамо. Високата оперативност и функционалност са гарантирани  от високата мощност на двигателя от 117 к.с., в комбинация с голямо собствено тегло и височина на повдигане до 5,8 м. Серията  телескопични товарачи  се характеризира с маневреност, стабилност и подемна сила, височина и комфорт.
Също така показахме отново и най-продавания в Европа компактен телехендлер T4512, с патентована система за вертикално повдигане, пригоден за работа в сгради и тесни помещения. Двигателят му е с мощност до 40 к.с, товароподемността е до 1200 кг, а максималната работна височина e 4 м.

На щанда ни посетителите на изложението успяха да видят и четири модела цистерни и ремаркета JOSKIN, които са произведени изцяло от висококачествена стомана. Прецизният производствен процес е запазена марка на фамилната компания. Всички продукти на марката са с 3 години гаранция.

Акцент поставихме и с мострената фуражна кухня на немската фирма RIELA, лидер в производството на силозни стопанства за зърносъхранение. Готови фуражни модули за смилане, смесване и производство на висококачествен фураж за Вашата животновъдна ферма. Немският производител RIELA, предлага  четири готови модулни варианта за производство на фураж с различни капацитети, подходящи за малки, средни и големи стопанства.  Това Ви улеснява да направите правилния избор, съобразен с нуждите на вашата ферма.  Всеки модул се състои от приемен бункер, чукова мелница и смесителен бункер за фуражи.