Силози за зърно

Пълна гама продукти предлагащи гъвкави решения за съхранение

AГРИТОП предлага на българския пазар висококачествени силози на световно известната немска марка RIELA. Поцинковани стоманени хранилища от силозен тип от 10 до 10 000 м3 всяко. Могат да се окомплектоват по желание на клиента всякакви обеми за съхранение. Комплектоват се със зърносушилни, зърноочистващи машини, транспортно оборудване (кофов елеватор, шнекове, верижни транспортьори), електрооборудване и компютърно управление. Извършване на монтажни работи, надзор на монтажа, изграждане по заявка.
RIELA е водещ световен производител на силозни стопанства и прилежаща техника за изсушаване, почистване и транспортиране на зърно, като предлага монтаж и извършване на контрол по време на строителството.
Стоманените кръгли силози предлагат изгодни решения за съхранение с обеми от 10 м³ до 20.000 м³.
Комбинацията от множество единични силози предлага неограничи капацитети и площ за съхранение, даваща голяма свобода на избор на подходящия за Вас метод за съхранение.
Всички силози се предлагат след изпитана статика.
Без значение дали избирате вълнообразни или гладкостенни кръгли силози RIELA, Вие получавате най-добрата възможна сигурност след жътва за дълъг срок за експлоатация.
Покривът на силозите може да бъде изпълнен от специалното SOLANO-покритие.

SOLANO означавa:
Двустранно поцинковане
Двустранно грундиране
SOLANO-покритие от външната страна 
SOLANO-покритието осигурява оптимална защита при особена натовареност и дълъг експлоатационен живот, отговарящ на корозивна защита клас III според DIN 55928

Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!