Хранене

Система за хранене на свине майки

MamaDos - Система за хранене на свине майки
 
MamaDos означава усъвършенствана система за сухо хранене на свине майки. Със специфични за животните количества храна и сензорно контролирано хранене на свинете майки. Приемът на храна и млечния поток на свинете майки могат да бъдат оптимизирани!


Системата за хранене на свине майки е с нов дозатор за още по-брашнеста храна.
Capture MamaDos: MamaDos с нов бункер за гъвкава употреба и бърз монтаж - приветстван с благодарност от професионалните свиневъди.

MamaDos е централна система за сухо хранене, която се управлява от компютъра за хранене Topo. Системата дава възможност да се регулира количеството фураж за всяка свиня майка индивидуално, количеството фураж за всеки определен ден и хранене на няколко интервала на дозиране за всяко животно индивидуално, контролиран сензорно от приема на храна на свинята майка.

Новият обемен дозатор от 8 л подобрява приема на храна и е специално разработен за MamaDos, с възможност за съхранение на по-голям обем храна.

Особено стръмната и едностранна фуния успешно предотвратява запушванията. Фунията също може да се отвори за почистване бързо и без инструменти, като се завърти леко. 

Основният фокус при разработването на новия бункер MamaDos е бързото и лесно сглобяване, което позволява инвестиционните разходи да бъдат намалени до минимум.

Защо системата за хранене на свине майки MamaDos се отплаща:

Силните прасенца изискват повишено производство на мляко от майката. За малките прасенца е трудно да усвоят достатъчно енергия и храна. MamaDos е отговорът при сухото хранене за увеличаване на приема на храна от кърмещи свине майки. Това увеличава добива на мляко и намалява загубата на тегло на свинете майки при опрасване.
 
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!