Системи за управление

Система за управление Farm Manager

Система за управление Farm Manager
Онлайн система за управление за успешно отглеждане на свине.


Farm Manager е онлайн система за управление и мониторинг на животни, която анализира в реално време данни за животните в цялата свинеферма, така че да можете да вземете навременни решения.


Farm Manager помага да се избегнат грешки и да се увеличи максимално потенциалът на Вашето стопанство, за да се спестят разходи и да се увеличи производителността. Farm Manager е професионален инструмент за модерната свиневъдна ферма.

Системата е със сензационен и интуитевен потребителски интерфейс, който е изключително лесен за използване.


Предимства на системата Farm Manager:
  • Консумация на храна и вода в реално време
  • Алармен център с функция за известяване
  • Изгледи от камери с аларма
  • Състояние и контрол на вентилационната система

Наблюдавайте всички операции само с една програма
Системата за управление на данни позволява гъвкави оценки, както в таблична, така и в графична форма, както и индивидуално регулируеми аларми.

В реално Време: Бъдете напълно информирани по всяко време и навсякъде - естествено, благодарение на достъпа до данните през Интернет.

FarmManager предлага просто управление на животните от една страна и подробни оценки на консумацията и теглото от друга. Освен това животните могат да се сравняват едно с друго, а също и със средната стойност на по-голяма група животни. Всички данни за животните и консумацията могат да бъдат експортирани автоматично и интегрирани в други бази данни.


Оперативен контрол и алармен център
Алармените съобщения се сигнализират с цветовете на светофара и се задават в план, конфигуриран специално за фермата. Освен това може да бъде допълнително разширен с интегриране на външни системи, сензори и камери.
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!