Промоции

ТОП ПРОДУКТИ ЗА ХИГИЕНА ПРИ ДОЕНЕ DELAVAL

Ние Ви предлагаме най-качествените продукти DELAVAL на ОТЛИЧНА ЦЕНА
ЗА ДА УВЕЛИЧИТЕ МЛЯКОТО И ПЕЧЕЛЕТЕ ПОВЕЧЕ
Защото само здравите животни достигат максималния си производствен потенциал.

 
Biofoam™ DeLaval
Пенлив разтвор за  ефективно и бързо почистване на цицките  преди доене. Патентованият разтвор  почиства вимето по уникален начин, като в  същото време омекотява кожата на  цицките. Естествената млечната киселина в  състава ефективно премахва замърсявания и патогени. Глицеринът и алантоинът са отлични емолиенти с овлажняващи качества. Етанолът и изопропанолът увеличават ефикасността на течността и подобряват времето за изсъхване на зърното, за да се избегне хлъзгане на клъстера.
DeLaval Biofoam пяна за почистване 
Опаковки:
DeLaval Biofoam 10 л.
DeLaval Biofoam 20 л.
DeLaval Biofoam 200 л.
Вижте още продукти
 
DeLaval IodoFence ™
Силно концентриран разтвор за запечатка на йодна основа под формата на разтвор за антисептично лечение за бързото убиване на бактерии, вируси и гъбички. Предотвратява развитието на мастит. Основната активна съставка е йод. DeLaval IodoFence се нанася върху цицките непосредствено след доене, образувайки химичен и физичен филм. Осигурява отлична видимост на зърната за няколко часа. IodoFence съдържа три основни технологии, като I-tech, ACT и Barrier. Благодарение на новата подобрена формула този концентрат се задържа дълго върху цицките, което ви позволява да получите най-дългата защита от причинителите на околната среда.
DeLaval IodoFence ™ и Dipal Conc.: Разтворими: 1/4
Опаковки:
Dipal Conc. 5 л 
Dipal Conc. 200 л
Вижте още продукти 
 
 DeLaval CMT калифорнийски тест за мастит
Лесен, бърз тест за анализ на здравето на вимето във фермата и за определяне на това, коя четвърт е инфектирана с мастит.Този разтвор съдържа 500 мл реактивна течност, чиния за смесване и 3 мл помпа, която може да се държи с една ръка за точно дозиране.
Вижте още продукти 

Свържете се най-близкия до Вас търговски представител:
Стара Загора: 0884 662 072; Долни Дъбник: 0888 738 293; 
София: 0886 454 650; Русе: 0887 705 488; Монтана: 0887 705 944;

ТОП ПРОДУКТИ ЗА ХИГИЕНА ПРИ ДОЕНЕ DELAVAL
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!