Ремаркета за твърд тор

TORNADO3 HORIZON

Многофункционално ремарке за сух тор със спуснат тесен корпус с гуми с ХХL диаметър: перфектната комбинация за качествена работа без уплътняване на почвата. Проектирани за мощни трактори (мин. 160 к.с).Едноосно или двуосно ремарке ⇒ Тясно тяло с  2 хоризонтални шнека ⇒ Капацитет: 11,5 м³ ⇒ 17,6 м³

Основни точки

Tornado3 Horizon е водещият продукт от гамата ремаркета за сух тор с тесен корпус и хоризонтални шнекове. Основната им концепция е базирана на Tornado с вертикални шнекове и има същите основни принципи: лекота, здравина и лесна поддръжка. Издръжлив и изключително маневрен, Tornado3 е и икономичен, както от бюджетна, така и от енергийна гледна точка. Благодарение на ниския и тесен корпус, комбиниран с широки гуми с голям диаметър, той осигурява лесно сцепление и голям просвет (за по-малко натиск върху почвата), независимо от терена.

Употреба

Tornado3 Horizon е предназначен за фермери, които извършват интензивна работа и разполагат с трактор с мощност от над 160 к.с.

Тясно тяло със самоносеща конструкция

Tornado3 Horizon са изключително стабилни при работа и много здрави ремаркета. Те са предвидени да работят с широки гуми с голям диаметър, което разпределя тежестта на по-голяма повърхност и така не се утъпква почвата.

ТрансмисияШнековете се задвижват от P.T.O. карданен вал (1000 об/мин) и се въртят на 300 об/мин. Два карданни вала с защита предпазват механизма (системите за въртене на шнековете и дисковете са отделни и същото важи и за тях).

Разпръскване

Ширината на разпръскване варира от 12 до 22 м, в зависимост от продуктите, които ще се разпръскват. За да го постигнат, двата хоризонтални шнека се въртят със скорост 320 оборота в минута, за да раздробят материала, който трябва да се разнесе с помощта на техните болтови зъби, изработени от S700MC стомана (230 х 50 мм) и са закрепени с болтове за лесна смяна в случай на износване. Раздробения материал пада върху разпръскващите дискове (Ø 1040 мм), въртящи се със скорост от 500 оборота в минута. 6-те регулируеми лопатки на дисковете разпределят равномерно целия фино натрошен материал на голяма ширина. Дебитът на хектар се регулира лесно чрез комбиниране на скоростта на трактора с тази на движещия се под чрез контролната кутия Ferti-CONTROL 4000 и стандартната поцинкована гилотинна врата.


Високотехнологичен ремарке за тор? Зависи от вас!

Вашият Tornado3 Horizon може да бъде оборудван с най-модерното електронно оборудване. Това ви позволява да замените и / или завършите регулатора на постоянното налягане с най-модерните контролни кутии (опция): Ferti-Control 4000, например, ще ви даде достъп до електрическото управление на задвижването на подвижния под, реверсер на движеща се посока на пода, управление за хидравликата на разпръсквача, свързване на DPA система и много други. В зависимост от вашите нужди, можете също да оборудвате вашето ремарке за разпръскване на тор със статична или динамична система за претегляне с цифров дисплей в кабината, контролна кутия Isobus, GPS проследяване и др. "Всичко" е възможно.

Подвижен под

Tornado3 Horizon има подвижен под, което намалява напрежението и осигурява плавно захранване на разпръскващите шнекове.
Тип Полезен товар (T) Работен обем до вратата (м³) Работен обем до шнековете (м3) Брой оси
T5513/14V 13 14,4 16,1 1 бр.
Т6013/16V 16 15,9 17,6 1 бр.
T6013/16BV 15 15,9 17,6 2 бр.
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!