Индустриални строителни ремаркета

TRANS-KTP 17/22/27/34

Универсално индустриално ремарке!Двуосно или триосно ремарке ⇒ Капацитет: 17 Т ⇒ 30 Т


Основни точки
Индустриалните ремаркета Trans-KTP 17,22,27 и 34 са проектирани за тежка работа. Благодарение на здравия им дизайн (HARDOX 450), тяхната издръжливост е гарантирана. Моделите с двойна ос са стандартно оборудвани с окачване Joskin Cross-Over (с изключение на 27/55,. който е с Hydro-Pendul окачване), 27/65 TRM с хидравлично окачване Hydro-Tridem и 34/72 ТRM с хидравлично Hydro-Pendul окачване. Тези ходови части осигуряват висок комфорт при шофиране на неравен терен и несравнима безопасност по време на високоскоростни пътувания.

Леко и здраво тяло
Корпусите на индустриалните ремаркета Trans-KTP са изцяло изработени от 6 мм стомана HARDOX 450 с висока издръжливост на опън (5 мм на 17/50), която има много интересни еластични характеристики. Връща се в първоначалната си форма след деформация. В сравнение с традиционната стомана, нивото на опън е 5 пъти по-високо. Всички тела са базирани на 2 стоманени листа, без никаква кръстосана заварка. Благодарение на този производствен процес, празното тегло на тези индустриални ремаркета е значително по-ниско и следователно позволява транспортирането на по-висок полезен товар, без да се прави компромис със здравината. Заострената форма на корпуса (8 см по-широка отзад) гарантира, че съдържанието на ремаркето изтича свободно. Това несравнимо свойство е допълнително подсилено от последователните гънки, целящи изглаждане на ръбовете на тялото.

Безопасно разтоварване
Телескопичният хидравличен преобръщащ цилиндър е монтиран върху двойна осцилираща рамка, снабдена със смазани лагери и интегрирана в шасито в предно положение. Тази система компенсира усукванията, дължащи се на разтоварване и ефективно предпазва хидравличния цилиндър и тялото от изкривявания. Усъвършенстваното положение на хидравличния цилиндър също го прави по-бързо и лесно за преобръщането на тежки товари. Позицията на пантите назад и нагоре увеличава височината на разтоварване. Стандартният предпазен клапан, който се поставя директно върху хидравличния цилиндър, предотвратява неочакваното падане на тялото (например при скъсване на хидравличен маркуч). Първите два елемента на хидравличния цилиндър са стандартно хромирани. Тази защита срещу ръжда позволява тялото на индустрялното ремарке да бъде оставено наклонено назад, без риск от образуване на ръжда.

Ходова част
Всички индустриални ремаркета Trans-KTP 17/50 и 22/50 са оборудвани с ходова част Cross-Over. Тъй като ходовата част е закрепена с болтове към шасито, тя може лесно да се премести хоризонтално в случай на промяна на височината на закачане или ако желаете да прехвърлите натоварването на задната ос на трактора. Ходовата част Cross-Over с параболични листа се характеризира с големия просвет, който е идеален за работа на строителни обекти, както и за добър комфорт при шофиране. Като опция тази ходова част Cross-Over може да бъде заменена с люлееща греда, която следва перфектно релефа на терена и осигурява максимална стабилност по всяко време. За тези, които търсят хидравлична ходова част за още повече комфорт, Joskin предлага своите системи Hydro-Tandem и Hydro-Pendul (триъгълна система - стандарт за Trans-KTP 27/55 и 34/72). Всички индустриални ремаркета с три оси Trans-KTP 27/65 са стандартно оборудвани с ходова част Hydro-Tridem, включително хидравлично окачване на ос, двойна самоуправляваща се система (първа и последна ос), както и предна повдигаща ос (за пътувания с празно ремарке). Моделите Trans-KTP 34/72 Tridem са оборудвани с ходова част Hydro-Pendul с двойна самоуправляваща се система и предна повдигаща се ос.

Мултифункционалност
Всички индустриални ремаркета Trans-KTP са създадени така, че да може да се добавя допълнително оборудване, както по време на поръчката, така и по-късно (дори години след покупката). Сред най-интересните опции може да намерите: заварени стоманени удължители (15-25 см), покривни системи (капаци, мрежи, врати), алуминиеви удължители за транспортиране на Вашата реколта, автоматично смазване и още много други!
   Тип    Полезен товар (т) Капацитет на хидравличния цилиндър (л) Вътрешни размери
(Д х Ш х В)
Брой оси
17/50 17 26 5,28 х 2,26 х 0,75 2 бр.
22/50 22 36 5,28 х 2,26 х 0,95 2 бр.
27/55 27 42 5,75 х 2,26 х 0,95 2 бр.
27/65TRM 27 70 6,70 x 2,26 x 0,95 3 бр.
34/72TRM 30 76 7,54 x 2,26 x 1,15 3 бр.
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!