Индустриални строителни ремаркета

TRANS-KTP 9/11/15

Универсално индустриално ремарке!Едноосно или двуосно ремарке ⇒ Капацитет: 9 Т ⇒ 15 Т


Основни точки
Индустриалните ремаркета Trans-KTP 9, 11 и 15 са моделите с "малък капацитет" от гамата индустриални ремаркета на Joskin. Предвид техния компактен и здрав дизайн (странични стени и под от стомана HARDOX 450), те са идеално решение за по-малки изкопни работи, градинарство или дори обществени услуги.

Леко и здраво тяло
Корпусите на индустриалните ремаркета Trans-KTP са изцяло изработени от стомана HARDOX 450 с висока издръжливост на опън ( 4 мм на 9/45 и 11/45; 5 мм на 15/45), която има много интересни еластични характеристики. Връща се в първоначалната си форма след деформация. В сравнение с традиционната стомана, нивото на опън е 5 пъти по-високо. Всички тела са базирани на 2 стоманени листа, без никаква кръстосана заварка. Благодарение на този производствен процес, празното тегло на тези индустриални ремаркета е значително по-ниско и следователно позволява транспортирането на по-висок полезен товар, без да се прави компромис със здравината. Заострената форма на корпуса (8 см по-широка отзад) гарантира, че съдържанието на ремаркето изтича свободно. Това несравнимо свойство е допълнително подсилено от последователните гънки, целящи изглаждане на ръбовете на тялото. Корпуса е къс (4,50 м) и компактен, с ниска височина (50 см на 9/45 и 11/45; 75 см на 15/45), за да се осигури лесно товарене, независимо от размера на товарача. Корпусите от гамата KTP 9, 11 и 15 са предварително оборудвани за товарни рампи и двойна задна врата.

Хидравлична врата от 2 части
Вратата може да се отвори ръчно или хидравлично чрез повдигане на цялата рамка. С хидравличния отвор вратата има голям луфт за лесно разтоварване. С тези 2 системи за отваряне винаги има решение, адаптирано към Вашите нужди.

Безопасно разтоварване
Телескопичният хидравличен преобръщащ цилиндър е монтиран върху двойна осцилираща рамка, снабдена със смазани лагери и интегрирана в шасито в предно положение. Тази система компенсира усукванията, дължащи се на разтоварване и ефективно предпазва хидравличния цилиндър и тялото от изкривявания. Усъвършенстваното положение на хидравличния цилиндър също го прави по-бързо и лесно за преобръщането на тежки товари. Позицията на пантите назад и нагоре увеличава височината на разтоварване. Стандартният предпазен клапан, който се поставя директно върху хидравличния цилиндър, предотвратява неочакваното падане на тялото (например при скъсване на хидравличен маркуч). Първите два елемента на хидравличния цилиндър са стандартно хромирани. Тази защита срещу ръжда позволява тялото на индустрялното ремарке да бъде оставено наклонено назад, без риск от образуване на ръжда.

Подвижна ходова част
Всички индустриални ремаркета Trans-KTP 9/11/15 са оборудвани с подвижна ходова част с болтове. Trans-KTP 9/45 са едноосни транспортни ремаркета с подвижна ходова част. Моделите Trans-KTP 11/15 са стандартно оборудвани с "Roll-Over" ходова част. Тази ходова част се характеризира с голям просвет и прави Trans-KTP идеален за работа на полето, както и предоставя добър комфорт при шофиране.
   Тип    Полезен товар (т) Капацитет на хидравличния цилиндър (л) Вътрешни размери
(Д х Ш х В)
Брой оси
9/45 9 19 4,60 x 2,26 x 0,50 1 бр.
11/45 11 19 4,60 x 2,26 x 0,50 2 бр.
15/45 15 27 4,60 x 2,26 x 0,75 2 бр.
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!