Новини

Техника и оборудване за печелившо земеделие и животновъдство от АГРИТОП
Техника и оборудване за печелившо земеделие и животновъдство от АГРИТОП
22.08.2016 г.

Качествена и продуктивна техника и оборудване за животновъди и земеделци ще можете да видите на щанда на АГРИТОП по време на Бата Агро от 30.08 до 03.09.2016.
Там ще успеете да видите дебюта за България на най-новият модел товарач в семейството на Weideman - Т6027, предназначен за средни и големи стопанства. Новият по-голям телескопичен товарач  е уникален с неговата комбинация от компактност, голяма височина на повдигане и висока производителност. 
Ще бъдат предствени транспортни ремаркета за силаж и зърно и тороразпръскващи цистерни Joskin. фуражни кухни и прилежащо оборудване към тях на немската фирма RIELA, лидер в производството на силозни стопанства за зърносъхранение и напоителни системи IRTEC. 
Като фирма  с тясна насоченост към животновъдите, предлагайки  услуги и продукти за модернизация на техните стопанства, включващи планиране, проектиране, строителство фирма АГРИТОП ще предстви работещи решения от световния лидер DeLaval. 
И още:  демонстрации на товарачите Weidemann, които ще Ви уверят в предимствата и качествата им, специални оферти и промоции. Заповядайте!