Тороразпръскващи крилатки

Тороразпръскващa крилаткa MULTITWIST

Крилатка с разпръскващи дюзи, ширина на разпръскване от 12 до 15 м и разстояние между тръбите от 1,5 м.

Основни точки
Тороразпръскващатата крилатка с дюзи MULTITWIST позволяват равномерното разпръскване на торта на ширини от 12 и 15 м. Това разпръскващо устройство се състои от две главни тръби (Ø 125 мм), поддържани от триъгълни рамки. Всяка от тях има разпределителни тръби с разстояние 1,50 м. Всяка от тях има плоча за пръскане в края си, която полага торта близо до земята под формата на "подложки за чадър". Това значително намалява поглъщането на вятъра при разпръскване, както и загубите на амоняк.

Равномерно разпръскване близо до земята
Ниската височина на разпръскване (50-60 см) осигурява плътно равномерно покритие на почвата, както и намалява времето за контакт и съпротивление с въздуха, което намалява загубите на подхранващи елементи в атмосферата.

Директно захранване, без раздробител
Разпределителната кутия има два извода Ø125 мм с бърза връзка и дефлекторна придържаща плоча. Утайникът за улавяне на камъни се изпразва чрез достъп през разпределителната кутия.

Регулируеми разпръсквачи
Разпръскващите тръби са снабдени с регулируеми плочи за пръскане. Това означава, че формата и хоризонталността на "подложката за чадър" могат да се регулират спрямо вискозитета на материала, който ще се разстила. Следователно винаги е възможно да се постигне хомогенно разпределение, независимо от естеството на течния продукт.

Хидравлично сгъване, система за завъртане и устройство против сблъсъци
Всички тороразпръскващи крилатки са снабдени с хидравлична система за сгъване, която има незначителен надвес и изобщо не влияе на движението на танкера. По време на транспортиране крилатката е обезопасена от система за закрепване, която има устройство за регулиране на височината и опора с амортисьорна гума. Хидравличните сгъваеми цилиндри са разположени под ъгъл, а не вертикално, за по-добро задържане на крилатката в положение (намаляване на люлеещото се движение). Multitwist е снабден със система против разливане "Twist" (патент на JOSKIN - 150° въртене), която позволява разпръскващите тръби да се позиционират вертикално за транспортиране, като по този начин се избягва случайна загуба на тор по време на Вашите пътувания по обществени пътища. Крилата на разпръскващите крилатки JOSKIN са стандартно оборудвани с устройство против сблъсъци. Тази система позволява на крилата да се въртят, ако стрелата влезе в контакт със земята (например на наклон) и да я изравняват.

Закрепване към всички танкери
Тороразпръскващата крилатка Multitwist се предлага във версия с "фиксиран болт" за цистерни без задно свързване, както и във версия "с прикачване" за цистерни, които имат такава, което често се случва за земеделски предприемачи, които трябва да сменят разпръскващите машини според желания на клиента. Крилатката се предлага и като добавка към всекя съществуваща цистерна за течен тор JOSKIN или направена от друг производител.
Тип Работна ширина (м) Брой разпръсквачи Тегло (кг)
12/8RM 12 8 870
15/10RM 15 10 930
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!