Тороразпръскващи крилатки

Тороразпръскващa крилаткa PENDISLIDE BASIC

Линейна крилатка с плъзгачи, ширина на разпръскване от 6 до 7,5 м и разстояние между плъзгачите 25 см.

Основни предимства:
  • Линейно разпръскване с плъзгачи
  • Автономен и лесен за изпозлване
  • Съвместим с малки цистерни
Лесно закрепване
Налични са три адаптации на танкера за разпръскващите крилатки Basic. Първият е адаптация на 600-милиметровия люк, който е много лесен за монтиране на всякакъв тип цистерни чрез куки и два анкерни пръта, закрепени с болтове от двете страни на шасито за по-голяма стабилност. Тази рамка има различни височини на закачване в зависимост от вида на гумите на танкера, като по този начин предлага възможност за поддържане на оптимален ъгъл на впръскване от 45°. Рамката е проектирана така, че да бъде възможно най-близо до танкера, което осигурява много компактна машина и намалява надвеса, доколкото е възможно. Предлага се втора адаптация за танкери без хидравлична връзка, но с предварително оборудване за интегрирана връзка. И накрая, третото решение е предназначено за танкери с пълна хидравлична връзка.

Плъзгачи
Разпръскващата крилатка е снабдена с устойчиви на износване плъзгачи Ertalon, с разстояние от 25 см, прилагащи непрекъснат натиск върху земята посредством система от пружинни листа (ъгъл 45°). Размествайки растителността, тези плъзгачи осигуряват точно разпределение на хранителните вещества близо до корените, без да замърсяват листата или фуража.

Контролен автомат
Автомат с контролна кутия е част от стандартното оборудване на разпръскващата крилатка Pendislide BASIC и може да бъде свързан директно към трактора. За правилното функциониране на крилатката са необходими само еднодействаща връзка, щепсел за свободно връщане, сензор за натовареност (опционално) и електрически щепсел. Не се изисква предварително оборудване на танкера. Разпръскващата крилатка може да се използва в ръчен или автоматичен режим. Като стандарт, превключвателят позволява да се обърне посоката на въртене на мацератора, за да се отреже всеки чужд материал, блокиращ изходите на мацератора и причиняващ повишаване на налягането. Стандартно два превключвателя са интегрирани в контролната кутия, за да предотвратят разгъването на разпръскващата крилатка по пътя и по този начин да гарантират безопасността по време на транспортиране.

TWIST система против разливане, LOCK MATIC защита
Тази система против разливане Twist повдига крилатката и следователно предотвратява всякакви капки по пътя или загуби в полето при маневриране. Когато пътувате в транспортен режим, напр. на обществени пътища системата Lock Matic гарантира, че Вашата тороразпръскваща крилатка е обезопасена: тя се заключва автоматично чрез затягаща система на ограничител, интегриран в неговата рамка. Тази автономна система за задно сгъване позволява да се запази максимална компактност след сгъване на крилатката, но също така да се избегнат допълнителни скоби на танкера.
Тип Брой маркучи и разстояние между тях (см) Работна ширина (м) Брой мацератори Тегло (кг)
60/24PS1 24 x 25 6 1x24 700
75/30PS1 30 x 25 7,5 1x36 940
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!