Тороразпръскващи крилатки

Тороразпръскващa крилаткa PENDISLIDE START

Линейна крилатка с плъзгачи, ширина на разпръскване от 9 до 12 м и разстояние между плъзгачите 25 см.

Основни предимства:
  • Линейно разпръскване с ерталонни плъзгачи
  • Автономен и лесен за изпозлване
  • Подходящ за цистерни със среден размер

Лесно закрепване
Предлагат се 3 вида предварително оборудване за закрепване на тороразпръскващата крилатка Pendislide START на танкер JOSKIN. Първото предварително оборудване, налично при Modulo2, изисква задни подпори: то се състои от опори на крилатката с болтове и два анкерни пръта, закрепени с болтове от двете страни на опората за по-голяма стабилност. Проектиран така, че да бъде възможно най-близо до танкера, за да се намали надвесът, той също е регулируем по височина, за да поддържа оптимален работен ъгъл на разпръскващата стрела от 45°, независимо от размера на гумите. Второто предварително оборудване се предлага за всички други танкери, които нямат хидравлична връзка, но са оборудвани с предварително оборудване за интегрирана връзка. И накрая, третото решение се отнася до танкери с пълна хидравлична връзка.

Контролен автомат
Автомат с контролна кутия е част от стандартното оборудване на тороразпръскващата крилатка: само еднодействаща връзка, щепсел за свободно връщане, сензор за натовареност (опционално) и електрически щепсел са необходими за правилното функциониране на крилатката. Не се изисква предварително оборудване на танкера. Тороразпръскващата крилатка може да се използва в ръчен или автоматичен режим. Като стандарт, превключвателят позволява да се обърне посоката на въртене на мацератора, за да се отреже всеки чужд материал, блокиращ изходите на мацератора и причиняващ повишаване на налягането. Стандартно два превключвателя са интегрирани в контролната кутия, за да предотвратят разгъването на разпръскващата стрела по пътя и по този начин да гарантират безопасността по време на транспортиране.

TWIST система против разливане, LOCK MATIC защита, устройство против сблъсъци
Системата против разливане Twist повдига крилатката и следователно предотвратява всякакви капки по пътя или загуби в полето при маневриране. Когато пътувате в транспортен режим, напр. по обществени пътища системата Lock Matic гарантира, че Вашата тороразпръскваща крилатка е обезопасена; той се заключва автоматично чрез скоби на ограничител, вграден в рамката му. Друго голямо предимство за транспортирането е, че крилатката също се възползва от автономна система за двойно сгъване отзад, което позволява да се запази максимална компактност, след като стрелата е сгъната, но също така да се избегнат допълнителни скоби на танкера. За да се гарантира допълнителна безопасност дори на хълмиста земя, Pendislide START е оборудван стандартно със система за защита срещу сблъсъци, която позволява на крайниците му да се сгъват автоматично, когато се удари в препятствие.

Плъзгачи
Pendislide START е снабден с устойчиви на износване плъзгачи Ertalon, с разстояние от 25 см (при 9 м и 10,5 м модели) или 28-cм разстояние (при 12 м модел). Тези плъзгачи не само оказват непрекъснат натиск върху земята посредством система от пружинни листа (ъгъл 45°), но чрез разместване на растителността осигуряват точно разпределение на хранителните вещества близо до корените, без да замърсяват листата или фуража .
Тип Брой маркучи и разстояние между тях (см) Работна ширина (м) Брой мацератори
90/36PS1 36 x 25 9 1x36
105/42PS1 42 x 25 10,5 1x44
120/44PS1 44 x 28 12 1x44
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!