Тороразпръскващи крилатки

Тороразпръскващa крилаткa PENDITWISTSTART

Линейна крилатка с ширина на разпръскване от 9 до 12 м и разстояние между маркучите 25 или 28 см.

Основни предимства:
  • Линейно разпръскване
  • Полагане на тора около стъблото на растението
  • Антиразливаща система
  • Устройство против сблъсъци
Лесно закрепване
Предлагат се 3 вида предварително оборудване за закрепване на тороразпръскващата крилатка Penditwist START на танкер JOSKIN. Първото предварително оборудване, налично при Modulo2, изисква задни подпори: то се състои от опори на крилатката с болтове и два анкерни пръта, закрепени с болтове от двете страни на опората за по-голяма стабилност. Проектиран така, че да бъде възможно най-близо до танкера, за да се намали надвесът, той също е регулируем по височина, за да поддържа оптимален работен ъгъл на разпръскващата стрела от 45°, независимо от размера на гумите. Второто предварително оборудване се предлага за всички други танкери, които нямат хидравлична връзка, но са оборудвани с предварително оборудване за интегрирана връзка. И накрая, третото решение се отнася до танкери с пълна хидравлична връзка.

Контролен автомат
Автомат с контролна кутия е част от стандартното оборудване на тороразпръскващата крилатка: само еднодействаща връзка, щепсел за свободно връщане, сензор за натовареност (опционално) и електрически щепсел са необходими за правилното функциониране на крилатката. Не се изисква предварително оборудване на танкера. Тороразпръскващата крилатка може да се използва в ръчен или автоматичен режим. Като стандарт, превключвателят позволява да се обърне посоката на въртене на мацератора, за да се отреже всеки чужд материал, блокиращ изходите на мацератора и причиняващ повишаване на налягането. Стандартно два превключвателя са интегрирани в контролната кутия, за да предотвратят разгъването на разпръскващата стрела по пътя и по този начин да гарантират безопасността по време на транспортиране.

TWIST система против разливане, LOCK MATIC защита
Тази система против разливане Twist повдига крилатката и следователно предотвратява всякакви капки по пътя или загуби в полето при маневриране. Когато пътувате в транспортен режим, напр. на обществени пътища системата Lock Matic гарантира, че вашата тороразпръскваща крилатка е сигурна: тя се заключва автоматично чрез затягаща система на ограничител, интегриран в неговата рамка. Тази автономна система за задно сгъване позволява да се запази максимална компактност след сгъване на стрелата, но също така да се избегнат допълнителни скоби на танкера.

Безопасност
За да се гарантира допълнителна безопасност дори на хълмиста земя, Penditwist START е оборудван стандартно със система за защита от сблъсъци, която позволява на крайниците му да се сгъват автоматично, когато се удари в препятствие.
Тип Брой маркучи и разстояние между тях (см) Работна ширина (м) Брой мацератори
90/36RP1 36 x 25 9 1x36
105/42RP1 42 x 25 10,5 1x44
120/44RP1 44 x 28 12 1x44
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!