Тороразпръскващи крилатки

Тороразпръскващa крилаткa PENDITWIST BASIC

Линейна крилатка с ширина на разпръскване от 6 до 7,5 м и разстояние между маркучите 25 см.

Основни
предимства:
  • Линейно разпръскване
  • Полагане на тора около стъблото на растението
  • Антиразливаща система
  • Устройство против сблъсъци

Лесно закрепване
Налични са три адаптации на танкера за тороразпръскващите крилатки Basic. Първият е адаптация на 600-милиметровия люк, който е много лесен за монтиране на всякакъв тип цистерни чрез куки и два анкерни пръта, закрепени с болтове от двете страни на шасито за по-голяма стабилност. Тази рамка има различни височини на закачване в зависимост от вида на гумите на танкера, като по този начин предлага възможност за поддържане на оптимален ъгъл на впръскване от 45°. Рамката е проектирана така, че да бъде възможно най-близо до танкера, което осигурява много компактна машина и намалява надвеса, доколкото е възможно. Предлага се втора адаптация за танкери без шахта или хидравлична връзка, но с предварително оборудване за интегрирана връзка. И накрая, третото решение е предназначено за танкери с пълна хидравлична връзка.

Контролен автомат
Автомат с контролна кутия е част от стандартното оборудване на тороразпръскващата крилатка и може да бъде свързан директно към трактора. За правилното функциониране на стрелата са необходими само еднодействаща връзка, щепсел за свободно връщане, сигнал за Load Sensing (опция) и електрически щепсел. Не се изисква предварително оборудване на танкера. Разпръскващата стрела може да се използва в ръчен или автоматичен режим. Като стандарт, превключвателят позволява да се обърне посоката на въртене на мацератора, за да се отреже всеки чужд материал, блокиращ изходите на мацератора и причиняващ повишаване на налягането. Стандартно два превключвателя са интегрирани в контролната кутия, за да предотвратят разгъването на разпръскващата стрела по пътя и по този начин да гарантират безопасността по време на транспортиране.

TWIST система против разливане, LOCK MATIC защита
Тази система против разливане Twist повдига крилатката и следователно предотвратява всякакви капки по пътя или загуби в полето при маневриране. Когато пътувате в транспортен режим, напр. на обществени пътища системата Lock Matic гарантира, че вашата тороразпръскваща крилатка е сигурна: тя се заключва автоматично чрез затягаща система на ограничител, интегриран в неговата рамка. Тази автономна система за задно сгъване позволява да се запази максимална компактност след сгъване на стрелата, но също така да се избегнат допълнителни скоби на танкера.

6-инчов ​ръчен управляващ клапан
Този ръчен управляващ клапан осигурява прецизно регулиране на потока на разпръскване. Можете да изберете 4 степени на отваряне: 100%, 75%, 50% или 25%.
Тип Брой маркучи и разстояние между тях (см) Работна ширина (м) Брой мацератори Тегло (кг)
60/24RP1 24 х 25 6 1х24 640
75/30RP1 30 x 25 7,5 1x36 880
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!