Цистерни за вода

Цистерна за вода Joskin Aquatrans XL

Едноосови цистерни за вода JOSKIN AQUATRANS XL с капацитети от 6000 до 7000 литра.

Joskin Aquatrans XL е мобилна цистерна за транспортиране на големи обеми вода. Включвайки всички качества на Joskin Aquatrans, XL версията е с подсилена структура, което я прави особено подходяща за интензивна употреба.

Специфичният й дизайн осигурява впечатляваща способност за транспорт по пътя. Благодарение на болтовата си ос върху олекотената самоносеща конструкция, тази цистерна е с много нисък център на тежестта, което гарантира висока стабилност, както и истинска лекота на сцепление.

Преградите в резервоара не позволяват на водата да се разплисква по време на транспорт, като по този начин се гарантира максимален комфорт при шофиране, като същевременно се подобрява нейната здравина. Ефективните спирачки и вградената система за осветление допълват оборудването на Aquatrans XL, за да може да работите при всякакви обстоятелства.
 
 Намален диаметър за по-голяма стабилност
Тъй като водата не може да бъде застопорена по време на транспорт, комбинацията от къс и висок резервоар винаги се оказва опасна.
Ето защо Joskin Aquatrans се предлагат само с малък диаметър: Ø 1400 мм за 6000 л вариант или Ø1500 мм за 7000 л вариант.
Това поддържа центъра на тежестта ниска и намалява риска от преобръщане.

Издръжлива лека структура
Качеството на стоманата с висока якост и поцинкованото покритие гарантират дълъг живот, както и изключителна здравина, компактност и лекота.
Малкото боядисани части са покрити с качествена боя за максимална защита във времето. Поради това, цистерните Joskin Aquatrans XL
могат да престояват на открито, без да бъдат повредени.

Рамката е разположена по цялата дължина на резервоара и има две цели: служи като шаси, но и като точка за закрепване на моноблоковия теглич и ходовата част.
Тази конфигурация предлага изключителна здравина и позволява значително намаляване на празното тегло.
Пълно основно оборудване
Всеки Joskin Aquatrans XL е стандартно оборудван с горен отвор с голям диаметър (450 мм), гарантиращ лесно пълнене отгоре, без разпръскване,
благодарение на достатъчно бързото изпускане на въздуха. Цистерната притежава и бързо затварящ се капак, който се затваря херметически (индустриално качество).
За да се следи степента на пълнене, всички Aquatrans са оборудвани с манометър, защитен с дефлекторна лента. По този начин се избягва всякакво смачкване от животни
или от преминаване на клони на дървета по време на транспорт. В задната част на резервоара за вода има стандартен 2" 1/2 кран за бързо и прецизно дозиране.

За да може да шофирате по пътя, всички Joskin Aquatrans XL са стандартно оборудвани с въздушни спирачки с двоен кръг ( опционално се предлагат и хидравлични спирачки),
гуми с голям диаметър (400R22,5) за лесно сцепление и добра опора със земята и LED светлини за да шофирате безопасно, дори и през нощта.


Прегради за обезопасяване на непълни товари
По-големите цистерни, като Aquatrans XL, често са купувани за да бъдат използвани за по-дълги пътувания. Ето защо от Joskin решиха да включат голяма преграда
в стандартното оборудване на Aquatrans XL, за да забави динамиката на водата, особено когато пътувате с резервоар, който не е пълен до горе.
 
Стандартно оборудване:
 • Защитен манометър
 • Ø 450 мм горен отвор за пълнене и 2" 1/2 кран
 • Поцинкована вътрешно и външно 5 мм стомана
 • Скоба по цялата ширина на резервоара (700 мм разстояние)
 • LED пътни светлини
 • Болтова ос (регулируема позиция)
 • Въздушни спирачки
 • Подсилена самоносеща конструкция за интензивна употреба
 • Ниско закачване
 • Твърд теглич
 • Стойка за крик
 • Капацитети от 6000 до 7000 л
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!

Актуални промоции

'