Цистерни за тор JOSKIN

VOLUMETRA

Танкер с две или три оси със самоносеща структура, разработен за работа с волуметрична помпа. Капацитет от 16.500 до 28.000
Победителят е: Volumetra (машина на годината 2017, SIMA Париж, Франция)! Компактен, лек танкер с голям обем и нисък център на тежестта! Професионалното решение за професионалисти!


Основни предимства:
  • Многофункционална и компактна цистерна за тор.
  • Интегрирано шаси, осигуряващо много нисък център на тежестта и маневреност, дори и с много широки гуми
  • Машина на годината 2017

Самоносеща структура
Volumetra е компактен модел цистерна със самоносеща структура, проектиран с намалено до минимум собствено тегло и адаптиран за работа с всякакви инструменти за разпръскване на течен тор.
Тя има здрав и лек дизайн с нисък център на тежестта за изключително съотношение тегло / маневреност. Танкерите са стандартно произведени от 6 мм дебела поцинкована стомана с висока якост, за да отговарят на стандарта за безопасност EN707. Шасито е заварено от робот под резервоара по цялата му дължина. Тегличът и ходовата част са закрепени с болтове към шасито. Този модел може да изпомпва от много дълбоки ями, като системата на изпомпване е напълно интегрирана с цел запазване на компактните размери като цяло.Волуметрични помпи
Цистерната за течен тор Volumetra може да бъде оборудвана с всички налични помпени системи: вакуум, Storm (центробежна помпа за изпразване), Vacu-Storm (комбинация от вакуумна помпа и центробежна помпа), система GARDA-JULIA (вакуумна помпа и центробежна помпа с разпръскващ пистолет ), спирална или лобкова помпа.  В допълнение към ефективната помпена система, комфортът при използване и спецификациите на машината могат да бъдат допълнително подобрени благодарение на специфични модули за рамо за пълнене или изпомпване.


Хидравлично окачване
Танкерите VOLUMETRA са стандартно оборудвани с двуосно или триосно хидравлично окачване (Hydro-Tandem / Hydro-Tridem), което гарантира отлична стабилност при наклони и оптимално поведение при транспортиране с голяма скорост.
Ходовата част може да се премества напред или назад, за да се адаптира разпределението на товара, напр. при добавяне на приспособление за разпръскване в задната част на машината. Хидравличната ходова част осигурява изключителна стабилност на хълмове, 100% равномерно разпределение на товара и оптимални условия на задържане на пътя, които са подсилени от ниския център на тежестта. Освен това, хидравличното окачване се адаптира перфектно към терена, за да остане стабилно и удобно, когато се използва.Теглич и окачване на теглича
Цистерната за суспензия Volumetra е стандартно снабдена с теглич „V-образна форма“, в който се намира системата на помпата, за да се предпази от всякакъв случайен контакт с колелата на трактора.


Връзка и инструменти за тор
Volumetra е стандартно оборудван с точки за закрепване, за да добави „интегрирана“ връзка (опция), която позволява да се монтират всички разпръскващи и инжекционни инструменти от гамата на JOSKIN, включително и най-широките, с теглич с 4 или 3 точки. 


 
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!