Новини

ВСЯКА ФЕРМА СЕ НУЖДАЕ ОТ WEIDEMANN
ВСЯКА ФЕРМА СЕ НУЖДАЕ ОТ WEIDEMANN
04.05.2020 г.

ЗАЩОТО WEIDEMANN Е НАЙ-ЦЕННИЯТ РАБОТНИК

МАШИНИ НА МЕСЕЦА - WEIDEMANN T4512 и WEIDEMANN T5522 на ПО-НИСКА ЦЕНА


Изборът при покупка на товарачи трябва да е добре обмислен, защото тази машина заема много важна роля в животновъдната ферма. Задачите като хранене, транспортиране на бали, почистването на оборите и на инфраструктурата, настилането на легловите зони, пълнене на фуражораздаващите машини, транспортиране на различни стоки във фермата и много други се изпълняват ежедневно от товарача.
Затова трябва да се купуват продуктивни и здрави машина. Здравината, икономичността и мултифункционалността на товарачите Weidemann гарантират това. Един товарач Weidemann спестява труда на пет работника.

Освен всичко това WEIDEMANN има и няколко други предимства:

  • Качеството на "Произведено в Германия". За Weidemann качеството има само един стандарт, който се вижда в края на производството на всяка една машина.
  • Компактност и несравнима маневреност. Това им предимство е от особена важност когато се работи в тесни пространство и в с ограничен достъп.
  • Най-бързата и мощна хидравлика. Oсновният компонент на хидравличната система е помпата, мощността на товарачите зависи много повече от нея отколкото от конските сили на двигателя. Хидравличната система на Weidemann гарантира най-най-бързи работни процеси и високи функционални възможности на товарачите.
  • Хидравлична система за смяна на работните инструменти директно от кабината. Всички товарачи Weidemann, които Агритоп предлага, са оборудвани с хидравлична система за БЪРЗА СМЯНА на работните инструменти без да се налага да слизате от кабината.Бързо и лесно оператора сменя работния инструмент и машината веднага е готова за следващата задача. Това увеличава производителността и повишава ефективността.
  • VLS (Вертикална система на повдигане на телескопичната стрела) - Системата е патентована от Weidemann и осигурява вертикално повдигане и спускане на стрелата, което изключително много подобрява стабилността на машината и изпълнението на работните задачи е в пъти по-бързо. При включен VLS режим на работа операторът може едновременно да повдига и разпъва стрелата, палетната вилица се повдига в абсолютно хоризонтално положение. По този начин стабилността на машината е подобрена.
  • Бързо обслужване на клиенти и надежден сервиз! Агритоп, официалният представител на марката за България, разполага с модерна сервизна база и поддържа налични резервни части на склад. Получаването на резервни части бързо и сервизиране в непосредствена близост или директно в сервизна база са изисквания, изключително важни за фермерите и които Агритоп гарантира.
Сега можете да се възползвате от промоционалната оферта на фирма Агритоп и да закупите два от най-продаваните им модела НА ПО-НИСКА ЦЕНА. Вземете оферта от тук.