Вентилационни системи DeLaval

Вентилационни системи DeLaval

Добре планираната естествена вентилация в обора помага да запазите комфорта на Вашите животни и да увеличите продуктивността им.
Когато мислите за вентилация в обора, най-вероятно се сещате за вентилатори. Но това е само един от аспектите за добрата вентилация в обора. Вентилаторите са изключително важни за  вентилационната система, те трябва да бъдат правилно разположени и комбинирани  с адекватно оразмерени капандури и въздушни отвори. Топлият, влажен въздух в оборите трябва непрекъснато да се охлажда. Така че една ефективна вентилационна система се състои от вентилатори, капандури и щори.
Добрата вентилация е от съществено значение за поддържане на свеж въздух в обора независимо дали обора е за угояване или за млечни крави. Животните се нуждаят от свеж и чист въздух, за да постигнат своя производствен потенциал. Без вентилация или лошо лошо вентилирани обори с високи нива на влажност, амоняк, патогени и прах са вредни за Вашите животни и за рентабилността на фермата Ви.


Контролирайте естествено движение на въздуха
Отлично решение са вентилаторите, капандурите и противоветрените щори в обора, които Ви предлагат гъвкав контрол на вентилацията в обора, за да се осигури най-добрия климат както в летните горещи дни, така и при ниските зимни температури. Изборът на подходящи вентилационни решения ще ви помогне да се създадете отлична среда, без значение вида на Вашия обор. Противоветрените щори са с възможност за ръчно или автоматично регулиране.

Капандури. Винаги предвиждайте капандури на покрива на обора, по този начин по-лесно се отстранява топлия въздух, спомага за премахване на амоняка и осигурява естествена светлина в обора.

Протививетрени щори. Противоветрените щори позволяват широко отваряне за да охлаждате животните при високите летни температури, както и да  регулирате влизащия въздух, предпазвайки животните от течение зимата.

Вентилатори. Притоците на свеж въздух около животните води до намаляване на топлинния стрес на животните. Вентилаторите DeLaval  работят  с много ниско нива на шум за спокойна обстановка в обора.
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!

Актуални промоции

'