Ветрозащитни щори и ролетни врати

При интензивно отглеждане на животни е задължително да се осигури отлична вентилация в сградите. Добре планираната естествена вентилация в обора помага да запазите комфорта на Вашите животни и да увеличите продуктивността им и гарантира:
  • ПО-ЗДРАВИ ЖИВОТНИ
  • ПО-ПРОИЗВОДИТЕЛНИ ЖИВОТНИ 
  • ПО-ПЛОДОВИТИ ЖИВОТНИ
Добрата вентилация е от съществено значение за поддържане на свеж въздух в обора независимо дали обора е за угояване или за млечни крави. Животните се нуждаят от свеж и чист въздух, за да постигнат своя производствен потенциал. 

Ветрозащитните щори, кото Агритоп предлага, позволяват тяхното регулиране в зависимост от външните метеорологични условия, като осигуряват навлизане на свеж въздух и елиминиране на течения. Щорите са лесни за употреба и максимално икономични за подръжка. Автоматизираното им спускане и вдигане облекчава работния процес и намалява ръчната намеса. Ветрозащитните щори могат да бъдат снабдени и със сензор за температура, скорост на вятъра и дъжд. 

КАКВА Е РАЗЛИКАТА ОТ ДРУГИТЕ ПРОДУКТИ НА ПАЗАРА
Немските ветрозащитни щори и ролетни врати са изработени от най-висококачествени материали и нямат аналог с никой друг продукт на пазара.
Техният експлоатационен живот е над 20 години. Специалното PVC фолио е патентовано от немския производител и се използват само най-висококачествени машини и техники, за да се образува цялостен и здрав продукт. В производствения процес се използва само технологията за слепване на материалите с горещ въздух, така нареченото заваряване.

СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО В ЗАВОД В ГЕРМАНИЯ 

Ветрозащитни щори